Cel mai mare SUV de la Land Rover a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste 5.3 metri si ofera nu mai putin de opt locuri. Cat costa

Cel mai mare SUV de la Land Rover a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste 5.3 metri si ofera nu mai putin de opt locuri. Cat costa
  • Cel mai mare SUV de la Land Rover a debutat oficial
  • Noul model are o lungime de peste 5.3 metri si ofera nu mai putin de opt locuri
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus un display central cu o diagonala de 11.4 inch.

Prezentat publicului larg la inceputul acestei luni, cu doar o singura saptamana in urma, cel mai mare SUV din portofoliul Land Rover are - incepand de astazi, si un pret de vanzare. Caracterizat de o lungime mai mare de 5.3 metri - pe de o parte, si un interior capabil sa gazduiasca nu mai putin de opt persoane, asa cum precizam anterior, pe de alta parte, noul Defender 130 isi va intampina clientii din Germania, potrivit configuratorului oficial, alaturi de o nota de plata de minim 87.300 de euro.

Comercializata sub indicativul SE D250 AWD, conform informatiilor regasite pe site-ul companiei producatoare, varianta de baza a respectivului model gazduieste sub capota, in compartimentul motor, o unitate diesel in sase cilindri, cu capacitatea de 2.997 de centimetri cubi si tehnologie mild-hybrid pe 48 de volti - proiectata pentru a livra ambelor punti, printr-o cutie automata cu opt trepte de viteza, circa 250 CP.

Land Rover Defender 130

Land Rover Defender 130

Land Rover Defender 130

Daca vine vorba - in schimb, despre lista cu dotari standard, versiunea mentionata anterior, in randurile de mai sus, beneficiaza si de faruri cu LED, de jante pe 20", de trapa panoramica. Fara costuri suplimentare sunt oferite si tapiteria realizata dintr-o piele vegana, display-ul central cu diagonala de 11.4 inch, instrumentele de bord digitale, pornirea de la buton, climatizarea cu reglare automata a temperaturii - pe trei zone, aparent, luminile ambientale etc.

Botezat Defender 130, cel mai mare SUV din portofoliul Land Rover este disponibil, pentru moment, in trei variante diferite de motorizare, optiunii D250 alaturandu-i-se atat un D300, cat si un P400 - ambele insotite, la randul lor, de cate un propulsor I6 de 3.0 litri, cu tehnologie pe 48 de volti, proiectate pentru a livra ambelor punti, printr-o cutie automata cu opt trepte, 300 ori 400 CP.

Acelasi model va mai pune la dispozitia viitorilor sai cumparatori - daca mai trebuia cumva spus, si un numar mare de versiuni de echipare, SE-ul reprezentand doar o mica parte a unui mai mare intreg. In libera traducere, respectivul meniu continua - in functie de buget, preferinte si alte variabile, cu un X‑DYNAMIC SE, un X‑DYNAMIC HSE, un X si, nu in ultimul rand, un First Edition, potrivit informatiilor prezentate de oficialii companiei producatoare publicului larg.

Land Rover Defender 130

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Land Rover Defender 130
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2022