Cel mai nou BMW Seria 3 este produs doar in 200 de exemplare si vine cu grila iluminata

Cel mai nou BMW Seria 3 este produs doar in 200 de exemplare si vine cu grila iluminata
  • Editie lansata exclusiv in Australia
  • Productie limitata la 200 de exemplare
  • Dotari in valoare de 10.000 de dolari australieni
Distribuie pe Facebook

BMW a lansat o editie speciala pentru Seria 3. Botezata 330i Iconic Edition, aceasta va fi replicata in doar 200 de exemplare.

In ultimii ani, grila noilor modele BMW a starnit o gramada de controverse. Constructorul bavarez nu numai ca nu a aplecat urechea la toate aceste rautati, dar a decis sa o si ilumineze odata cu lansarea actualei generatii X6.

BMW 330i Iconic Edition

Numele oficial al acestei dotari este Iconic Glow. Acum, grila iluminata si-a facut aparitia si pe o editie speciala a lui Seria 3, lansata exclusiv pe piata din Australia.

BMW 330i Iconic Edition

BMW 330i Iconic Edition va fi replicat in doar 200 de exemplare: 100 vor fi vopsite in nuanta Mineral White si celelalte 100 in Black Sapphire. In plus, lista de dotari a sedanului include echipate in valoare de peste 10.000 de dolari australieni (circa 6.400 de euro).

Printre acestea regasim lumina ambientala, grila iluminata de care pomeneam mai sus, trapa actionata electric, faruri BMW Laser, pachetul M Sport, pachetul M aerodinamic, suspensia M adaptiva, frane M Sport, jante M cu diametrul de 19 inch, ornamente BMW Individual Shadow Line, eleron M sau capacele oglinzilor exterioare din carbon.

BMW 330i Iconic Edition

In habitaclu, pasagerii vor regasi scaune fata sport, incalzite, centuri de siguranta M, tapiterie din piele neagra Vernasca, Head-up Display, sistemul Driving Assistant Professional, Parking Assistant Plus, Live Cockpit Professional sau pachetul Connected Professional.

Motorul este acelasi de 2.0 litri turbo, care dezvolta 258 de cai putere si 400 Nm cuplu.

BMW 330i Iconic Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe