Cel mai nou film cu VW Arteon surprinde absolut fiecare detaliu al masinii germane

Cel mai nou film cu VW Arteon surprinde absolut fiecare detaliu al masinii germane
  • Noul Volkswagen Arteon a fost prezentat oficial la inceputul acestei luni, la Geneva
  • Urmasul modelului (Passat) CC propune un design spectaculos si tehnologii de ultima ora
  • Clientii vor avea la dispozitie numeroase motorizari TSI si TDI, cu pana la 280 CP
Distribuie pe Facebook

Urmasul modelului (Passat) CC ni se prezinta prin intermediul unui material video proaspat si lung de aproximativ 30 de minute, realizat in compania exemplarului care a reusit sa fure toate privirile vizitatorilor Salonului Auto de la Geneva.

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia celei de-a 87-a editii a evenimentului Geneva International Motor Show si disponibil deja la vanzare in schimbul unei sume minime de 49.325 euro, noul Volkswagen Arteon stie cum sa iasa in evidenta.

Urmasul modelului (Passat) CC impresioneaza in primul si in primul rand prin design-ul spectaculos al caroseriei, ce preia intr-o proportie covarsitoare liniile si formele, respectiv elementele si detaliile tipice conceptului Sport Coupe GTE.

In timp ce exteriorul impresioneaza prin contrastul dintre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat sau modul in care au fost integrate blocurile optice frontale la nivelul grilei supradimensionate a radiatorului, interiorul surprinde...

... ei bine, interiorul surprinde fara doar si poate prin cele doua display-uri din bord - dintre care unul de 12.3 inch folosit pentru afisarea instrumentelor de bord, iar celalalt de 9.2 inch, cu tehnologie touch, caracteristic sistemului de infotainment.

Acum, daca vine vorba despre pachetul tehnic, trebuie precizat ca noul Volkswagen Arteon este construit pe aceeasi platforma modulara MQB precum ultima generatie a modelului Passat - de la care preia inclusiv cateva dintre motorizari.

Pentru moment, cei care comanda un astfel de exemplar au la dispozitie numai doua unitati - un 2.0 TSI de 280 CP si un 2.0 BiTDI de 240 CP, insa lista cu optiuni va fi completata ulterior si de propulsoare mai cuminti, cu 150 sau 190 CP sub capota.

Distribuie pe Facebook
mai multe