Cel mai nou rival pentru BUGATTI si KOENIGSEGG vine din Austria. Are peste 1.300 de cai si motor cu patru turbine

Cel mai nou rival pentru BUGATTI si KOENIGSEGG vine din Austria. Are peste 1.300 de cai si motor cu patru turbine
  • Noul Milan Red vine din Austria
  • Este un rival pentru Bugatti si Koenigsegg
  • Are peste 1.300 de cai pe care ii livreaza puntii spate
Distribuie pe Facebook

Un mic producator auto din Austria a lansat un hypercar care poate rivaliza cu modele asemanatoare de la Bugatti sau Koenigsegg. Botezat simplu, RED, acesta dispune de peste 1.300 cai putere si are tractiune spate.

Milan Automotive este un producator de automobile din Austria de care nu a auzit foarte multa lume, insa care spera sa le puna cateva piedici gigantilor de la Bugatti si celor de la Koenigsegg. Acestia din urma sunt cel mai bun exemplu ca nu este imposibil pentru un producator mic sa se bata cu mai marii industriei.

Milan Red

Revenind insa la austrieci, acestia tocmai au lansat pe piata primul lor hypercar, pe care l-au botezat Red. Productia este limitata la 99 de exemplare, iar pretul fiecaruia se ridica la cel putin 2 milioane de euro. Chiar si asa, 18 unitati au fost deja rezervate.

Milan Red

Masina are un sasiu din fibra de carbon, de tip monococa, iar panourile de caroserie sunt confectionate din acelasi material extrem de usor si rezistent. Tocmai de aceea, masa proprie este de numai 1.300 de kilograme.

Milan Red

Red are 4.741 de milimetri lungime, 1.197 mm inaltime, 2.156 mm latime iar ampatamentul este de 2.750 milimetri. Garda la sol este de 90 de milimetri, insa poate creste la simpla apasare a unui buton la 135 de milimetri pentru a trece in siguranta peste limitatoarele de viteza.

Milan Red

Sub capota, Milan Red ascunde un propulsor V8 de 6.2 litri quad-turbo, care livreaza puntii spate 1.325 de cai putere si 1.400 Nm cuplu. Hypercarul atinge 100 de km/h in doar 2.47 secunde, iar acul vitezometrului poate trece lejer de 400 de km/h. Masina ajunge la 300 de km/h in 9.98 secunde.

Milan Red

Franarea se face cu ajutorul aripii spate active si mai ales cu ajutorul franelor Brembo cu discuri de 390 de milimetri pe fata, respectiv 380 pe spate. Etrierele au 6 pistonase pe puntea fata si 4 pe spate.

Milan Red

Milan Red

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Milan Red
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Iulie 2018