Cel mai puternic BMW cu motor de 2.0 litri din toate timpurile. Cat costa in Romania

Cel mai puternic BMW cu motor de 2.0 litri din toate timpurile. Cat costa in Romania
  • Cel mai puternic BMW cu motor de 2.0 litri din toate timpurile costa in Romania 48.612 euro
  • Compacta care concureaza cu Audi S3 si Mercedes A35 AMG ofera o putere maxima de 306 cai
  • Cutia automata cu opt rapoarte si tractiunea integrala xDrive sunt standard pe noul M135i
Distribuie pe Facebook

Cutia automata in opt rapoarte, sistemul inteligent de tractiune integrala, dar si blocurile optice cu tehnologie LED sunt doar cateva dintre dotarile standard ale noului M135i xDrive.

Cel mai puternic BMW cu motor de 2.0 litri din toate timpurile, noul M135i xDrive se vinde pe piata din Romania la preturi incepand de la 48.612 euro. Cu o cutie automata in opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala in standard, automobilul companiei bavareze are nevoie de numai 4.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Cat despre viteza maxima a modelului de 306 cai putere, care concureaza impotriva unor nume precum Audi S3 sau Mercedes A35 AMG, ei bine... aceasta este limitata - deloc surprinzator, de alfel, la 250 km/h.

Climatizarea automata cu reglare a temperaturii pe o singura zona, jantele din aliaj pe 18 inch, dar si blocurile optice cu tehnologie LED sunt, in schimb, cateva dintre dotarile oferite fara costuri suplimentare in cazul cel mai puternic BMW cu motor de 2.0 litri din toate timpurile. Chestiune valabila si pentru senzorii de parcare fata / spate sau bancheta rabatabila, de exemplu.

Cruise control-ul, geamurile electrice, dar si pachetul aerodinamic M, ornamentele Individual Shadow Line ori grila frontala cu design Mesh completeaza meniul de 48.612 euro specific noului M135i xDrive.

Compacta proiectata de bavarezi pentru a concura impotriva unor nume precum Audi S3 sau Mercedes A35 AMG mai promite, de-aceasta data optional, si vopsea metalizata, pachet Business Class, plus suspensie adaptiva. Contracost sunt disponibile si farurile adaptive de tip LED, jantele din aliaj cu diametrul pe 19 inch, sistemul de acces confort, trapa panoramica etc.

Noul BMW Seria 1 - Galerie Foto

Noul BMW Seria 1 - Galerie Foto

Noul BMW Seria 1 - Galerie Foto

Noul BMW Seria 1 - Galerie Foto

Noul BMW Seria 1 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (179) Poze Noul BMW Seria 1 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2019