Cel mai rapid Hyundai din istorie danseaza pe gheata cu un pilot din WRC la volan

Cel mai rapid Hyundai din istorie danseaza pe gheata cu un pilot din WRC la volan
  • Hyundai a scos noul i30 N in teste
  • La volan s-a aflat pilotul din WRC, Thierry Neuville
  • Hot-hatch-ul debuteaza spre finalul anului
Distribuie pe Facebook

Sud-coreenii pregatesc de zor noul hot-hatch dezvoltat de divizia de performanta N, iar cel mai recent video arata i30-ul N pe un lac inghetat, testat de nimeni altul decat Thierry Neuville, pilot in Campionatul Mondial de Raliuri.

Cu putin timp ramas pana la momentul lansarii oficiale din a doua jumatate a lui 2017, Hyundai publica din ce in ce mai multe materiale publicitare cu noul i30 N in actiune. In cel mai recent video incarcat pe internet, la volanul hot-hatch-ului se afla pilotul Hyundai din WRC, Thierry Neuville, iar locul de joaca ales este un lac inghetat din nordul continentului.

Hyundai i30 N

i30 N este primul model dezvoltat de nou-infiintata divizie de performanta N, si propune un body-kit exterior agresiv, un propulsor de 2.0 litri turbo sub capota, disponibil in doua configuratii de putere (246 si 271 de cai putere), suspensie ajustabila, un diferential cu alunecare limitata si o transmisie manuala cu 6 trepte oferita in stadard. Clientii care prefera o cutie automata, pot opta pentru una cu dublu-ambreiaj, inclusa pe lista de optionale.

Distribuie pe Facebook
mai multe