Cel mai tare off-roader al lumii ajunge in Romania in iunie. Cat va costa noul Mercedes G-Class

  • Noul G-Class ajunge in Romania in iunie
  • Este disponibil intr-o singura varianta
  • Propune un motor V8 biturbo pe benzina
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a publicat lista de preturi a noului G-Class aferenta Romaniei. La noi in tara, unul dintre cele mai tari off-roadere din istorie ajunge in luna iunie 2018 cu un propulsor V8 biturbo sub capota.

Nemtii de la Mercedes-Benz au lansat cu cateva zile in urma noua generatie G-Class, in cadrul Salonului Auto de la Detroit. Privit ca fiind unul dintre cele mai bune vehicule de off-road din istorie, modelul brand-ului din Stuttgart a pastrat aceeasi forma patratoasa care l-a consacrat, insa a primit si cateva elemente estetice moderne.

2018 Mercedes-Benz G-Class

Cele mai multe dintre acestea pot fi regasite la interior. Ne referim la noul volan cu trei spite, la cele doua ecrane de 12.3 inch pentru ceasurile de bord si pentru sistemul de infotainment, un nou desen pentru gurile de ventilatie dar si materiale mai bune pentru intreg habitaclul.

2018 Mercedes-Benz G-Class

Noul G-Class vrea sa-si pastreze suprematia pe teren accidentat, tocmai de aceea propune cateva sisteme care sa-l ajute in situatiile dificile. Aici intra cele patru moduri de rulare (Confort, Sport, Eco si Individual), dar si modul special G-Mode. Acesta se activeaza automat atunci cand unul dintre cele trei diferentiale este blocat, sau in momentul selectarii Low-Range.

2018 Mercedes-Benz G-Class

In plus, modelul nemtilor are o garda la sol de 241 de mm, un unghi de atac de 31 de grade, un unghi de degajare de 30 de grade si poate traversa vaduri cu o adancime maxima de 700 de mm.

2018 Mercedes-Benz G-Class

Primele exemplare incep sa ajunga incet incet pe strazile din Germania, astfel ca brand-ul din Stuttgart a publicat lista de preturi si pentru celelalte piete de desfacere. La noi in tara, noua generatie G-Class ajunge in luna iunie a acestui an, iar pretul de plecare este de 107.451 de euro cu TVA.

2018 Mercedes-Benz G-Class

Momentan, SUV-ul este disponibil intr-o singura versiune, si anume G500. Aceasta beneficiaza de un propulsor V8 biturbo de 4.0 litri, pe benzina, care dezvolta 422 de cai putere si 610 Nm cuplu intre 2.000 si 4.750 de rotatii pe minut. Transmisia este una automata cu 9 rapoarte, setata special pentru acest model.

2018 Mercedes-Benz G-Class

2018 Mercedes-Benz G-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze 2018 Mercedes-Benz G-Class
mai multe