Cel mai vandut Volkswagen din 2019 a primit un facelift major. Cat costa in Romania noul model

Cel mai vandut Volkswagen din 2019 a primit un facelift major. Cat costa in Romania noul model
  • Cel mai vandut Volkswagen din 2019 a primit un facelift major
  • Cat costa noul model pe piata din Romania
Distribuie pe Facebook

Sistemul audio cu display tactil de 16.5 centimetri si opt difuzoare, jantele din otel pe 17 inch, dar si farurile cu tehnologie LED sunt oferite in standard, fara niciun cost suplimentar.

Cel mai vandut Volkswagen din anul 2019, actualul Tiguan a primit de curand un facelift major. Dezvelit oficial in luna iulie, noul model a fost lansat saptamana aceasta si pe piata din Romania, la preturi incepand de la aproape 24.500 de euro.

Pachetul de baza, cunoscut sub denumirea de Tiguan Base 1,5 TSI OPF, debuteaza cu un propulsor turbo de 1.5 litri si 130 de cai putere, pe benzina, cuplat la o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata.

Volkswagen Tiguan Facelift

Volkswagen Tiguan Facelift

Sistemul audio cu display tactil de 16.5 centimetri si opt difuzoare, jantele din otel pe 17 inch, dar si farurile cu tehnologie LED sunt oferite in standard, fara niciun cost suplimentar. Dupa cum precizam inclusiv anterior, in randurile de mai sus.

In plus, cel mai ieftin Volkswagen Tiguan Facelift se mai poate lauda si cu volan multifunctional din piele, aer conditionat manual, computer de bord Premium, Front Assist, Lane Assist si Autonomous Emergency Braking.

Hayon-ul cu actionare electrica, climatizarea automata, scaunele fata cu functie de incalzire si senzorii de parcare se regasesc, in schimb, pe lista dotarilor optionale. Asemeni jantelor din aliaj pe 17", sistemului de navigatie, trapei panoramice etc.

Modelul anuntat in prima parte a verii care tocmai s-a incheiat este vandut pe piata din Romania in patru niveluri diferite de echipare, versiunii Base alaturandu-i-se variantele Life, Elegance si, nu in ultimul rand, R-Line.

Acum, daca vine vorba despre gama de motorizari, clientii au la dispozitie atat un benzinar turbo de 1.5 litri si 130 sau 150 CP, cat si un diesel supraalimentat de 2.0 litri si 150 ori 200 CP. Cu transmisie manuala / DSG si tractiune fata / integrala.

Volkswagen Tiguan Facelift

Volkswagen Tiguan Facelift

Volkswagen Tiguan Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (54) Poze Volkswagen Tiguan Facelift
mai multe