Cele mai importante premiere ale Salonului Auto de la Los Angeles 2014

Cele mai importante premiere ale Salonului Auto de la Los Angeles 2014
  • Salonul Auto de la Los Angeles 2014 se desfasoara in perioada 21 - 30 noiembrie
  • Vizitatorii evenimentului pot admira la fata locului numeroase premiere mondiale
  • Conceptul Audi Prologue si limuzina Mercedes-Maybach S-Class sunt cele mai notabile noutati
Distribuie pe Facebook

Chiar daca programul destinat premierelor mondiale a luat sfarsit, Salonul de la Los Angeles 2014 continua pana pe data de 30 noiembrie. Asadar, acestea fiind spuse, iata cele mai importante noutati pe care le poti admira cu ocazia show-ului auto de peste Ocean.

  • Audi Prologue Concept

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Audi Prologue ConceptSe spune ca un om informat este un om puternic. Drept urmare, iti sugeram sa arunci o privire atenta asupra noului Audi Prologue. Nu de alta, dar impresionantul concept car dezvaluit cu ocazia Salonului Auto de la Geneva prefigureaza viitorul limbaj de design al germanilor.

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Audi Prologue ConceptNu ar fi exclus, de asemenea, nici ca aceasta masina sa se transforme intr-un competitor pentru modelul Mercedes S-Class Coupe. Pana la sosirea deznodamantului final, reamintim ca propulsia noului Audi Prologue Concept este asigurata de un V8 bi-turbo de 4.0 litri si 605 CP.

  • BMW X5 si X6 M

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: BMW X5 si X6 MNu sunt chiar foarte multi cei care vor lua in calcul noul BMW X5 M atunci cand va veni vorba de achizitioarea urmatoarei masini. Numarul respectiv scade insa si mai mult in cazul in care rolul de actor principal ii revine celei de-a doua generatii a modelului X6 M.

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: BMW X5 si X6 MAceasta situatie nu schimba totusi cu nimic si nu poate eclipsa performantele celor doua super-SUV-uri bavareze. Performante ce culmineaza cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.2 secunde, multumita V8-ului bi-turbo de 4.0 litri si 575 CP ascuns sub capota.

  • Cadillac ATS-V

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Cadillac ATS-VNu exista nici un motiv real pentru a fi nemultumit de oferta noilor BMW M3 Sedan si M4 Coupe, insa in cazul in care chiar vrei cu totul altceva... proaspat lansatul Cadillac ATS-V ar putea reprezenta alegerea ideala. Cel putin pana la proba contrarie.

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Cadillac ATS-VDisponibil atat intr-o versiune Sedan, cat si intr-o varianta Coupe, automobilul american de inalta performanta aduce in prim plan un V6 bi-turbo de 3.6 litri si 455 CP - suficient pentru ca primii 96 km/h sa vina dupa 3.9 secunde, iar viteza maxima sa atinga 298 km/h.

  • Shelby GT350

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Shelby GT350Sa stii ca te intelegem perfect daca noul Shelby GT350 iti da fiori cu modul in care se incrunta la tine. Si noi simtim la fel si suntem exact de aceeasi parere: rar gasesti o masina mai masculina decat aceasta. Cel putin din punct de vedere estetic.

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Shelby GT350Nici detaliile estetice nu arata insa mai rau, printre ingredientele magice regasite in cazul de fata numarandu-se un V8 aspirat de 5.2 litri si 500+ CP, transmisie manuala cu sase rapoarte si diferential cu alunecare limitata, plus suspensie MagneRide si frane Brembo.

  • Mercedes-Maybach S-Class

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Mercedes-Maybach S600Bagat cu forta in cartile de istorie in anul 2012, dupa esecurile contemporane cunoscute sub numele de 57 si 62, brandul Maybach a fost readus la viata cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Motivul: doar o versiune speciala a limuzinei S-Class.

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Mercedes-Maybach S600Proiectat pentru a concura impotriva modelelor Ghost si Flying Spur, noul Mercedes-Maybach S-Class impresioneaza in mod special prin ampatamentul de 3.365 milimetri tapitat cu piele si decorat cu ornamente din lemn masiv, plus patru scaune individuale.

  • Volkswagen Golf R Variant

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: VW Golf R VariantAspiri la versatilitatea unui break insa, in acelasi timp, tanjesti dupa performantele unui model sport? Iar asta fara sa platesti mai mult de 50.000 de euro? Ei bine, noul Volkswagen Golf R Variant ar trebui sa se incadreze perfect in aceasta categorie.

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: VW Golf R VariantIn special la primele doua categorii, acolo unde modelul germanilor este sustinut de o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 5.1 secunde, respectiv o capacitate de incarcare a portbagajului de pana la 1.620 litri. Pretul de pornire? Momentan un mister!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Salonul Auto de la Los Angeles 2014: VW Golf R Variant
mai multe