Cer pe ea chiar si de doua ori mai mult decat recomanda producatorul. Masina al carei pret a explodat recent

  • Au explodat preturile noii Honda Civic Type R
  • Dealerii americani cer si cu 30.000 dolari mai mult
  • Pretul oficial este de 33.900 de dolari
Distribuie pe Facebook

Cererea mare inregistrata de noul Civic Type R i-a facut pe dealerii americani sa ceara pe automobilul japonez chiar si cu 30.000 de dolari peste pretul de vanzare recomandat de producator.

Americanii care sperau sa puna mana pe un exemplar al noului Civic Type R mai au de asteptat... mult si bine. Nu insa pentru ca modelul de inalta performanta al companiei Honda nu s-ar fi lansat si peste Ocean.

Ba dimpotriva. Marea problema cu cel mai rapid automobil cu tractiune fata din istoria circuitului de la Nurburgring este ca a inregistrat atat de multe cereri incat dealerii au crescut considerabil preturile de vanzare.

Honda Civic Type R - Galerie Foto

Honda Civic Type R - Galerie Foto

Conform membrilor forumului CivicX, exista showroom-uri care cer pe noul Civic Type R chiar si cu 20.000 de dolari mai mult decat suma recomandata de producator. Nu acesta este insa recordul absolut.

Publicatia Jalopnik a reusit sa gaseasca un dealer care incearca sa obtina 30.000 de dolari peste pretul exemplarului scos la vanzare. Si aceasta in conditiile in care modelul japonez porneste de la 33.900 de dolari.

Situatia cu care se confrunta in prezent fanii noului Civic Type R nu este chiar o premiera absoluta. Reprezentantele Ford de peste Ocean au actionat similar in cazul versiunii Shelby GT350 a noului Mustang.

Revenind asupra compactei sportive de Honda, reamintim cand ca aceasta este comercializata peste Ocean alaturi de o unitate 2.0 turbo de 306 CP. Livrarea puterii maxime se face catre puntea fata printr-o cutie manuala.

Un diferential cu alunecare limitata, o suspensie adaptiva si un sistem de franare marca Brembo sunt oferite, de asemenea, in echiparea standard. Potrivit spuselor unui dealer contactat de Jalopnik, numai 6.000 de exemplare ale modelului japonez vor ajunge peste Ocean in urmatorii doi ani.

Honda Civic Type R - Galerie Foto

Honda Civic Type R - Galerie Foto

Honda Civic Type R - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (41) Poze Honda Civic Type R - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Iunie 2017