Chevrolet anunta noua editie speciala Corvette Stingray Convertible Premiere

Chevrolet anunta noua editie speciala Corvette Stingray Convertible Premiere
  • Chevrolet prezinta noul Corvette Stingray Convertible Premiere Edition
  • Automobilul va fi construit intr-o serie limitata la numai 550 de exemplare
  • Pretul de pornire se situeaza in jurul valorii de 77.450 de dolari
Distribuie pe Facebook

Iubitorii de automobile de inalta performanta si fara de acoperis isi freaca mainile de bucurie zilele acestea. Dupa o asteptare de peste jumatate de an, ocazia Salonului Auto de la Geneva din primavara acestui an, cea mai noua generatie a modelului Chevrolet Corvette Convertible este disponibila in cele din urma la vanzare, atat intr-o versiune standard, cat si intr-o prima varianta speciala. O prima varianta speciala de care ne vom ocupa chiar in randurile urmatoare...

Noul model Chevrolet Corvette Stingray Convertible Premiere Edition, caci despre el este vorba, se poate lauda in primul si in primul rand cu caracterul sau exclusivist, doar astfel 550 de exemplare urmand a fi construite. Conform primelor informatii, fiecare dintre acestea se va bucura de o caroserie finisata in nuanta speciala Lime Rock Green, meniul exterior continuand cu acoperisul textil de culoare bej si fiind completat in cele din urma de jantele cu design in cinci spite, in centrul carora troneaza logo-ul Stingray.

Corvette Stingray Convertible Premiere Edition

Asa cum era de asteptat, o lista cu atingeri speciale regasim si la nivel de interior, noul model Chevrolet Corvette Stingray Convertible Premiere Edition impresionand aici atat prin combinatia dintre pielea neagra si cea maronie, cat si prin ornamentele finisate in fibra de carbon. De asemenea, fiecare dintre cele 550 de exemplare ce vor fi construite vor adopta, la nivelul consolei centrale, o placuta care-ti va reaminti mereu cat de exclusivist este automobil pe care il conduci.

Pentru cei interesati de alte aspecte decat cel vizual, precizam ca noul model Chevrolet Corvette Stingray Convertible Premiere Edition nu se poate lauda cu nici un fel de artificiu tehnic comparativ cu versiunea standard. Drept urmare, propulsia este asigurata in continuare de o unitate aspirata cu opt cilindri in V si capacitate de 6.2 litri, numai buna pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 460 cai putere. Totusi, mai multe optiuni ale supercarului american vor fi oferite de-aceasta data in meniul standard, printre acestea numarandu-se sistemul de evacuare sport, suspensia Magnetic Selective Ride Control, dar si pachetul de performanta Z51.

Corvette Stingray Convertible Premiere Edition

Noul model Chevrolet Corvette Stingray Convertible Premiere Edition este disponibil la vanzare la un pret de pornire de 77.450 de dolari. Livrarile vor demara la inceputul anului 2014, iar viitorii cumparatori - pe langa masina - si un set de bagaje din cinci piese, marca Thule.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Corvette Stingray Convertible Premiere Edition
mai multe