Chevrolet Camaro Convertible debuteaza oficial. Cum arata noul model

Chevrolet Camaro Convertible debuteaza oficial. Cum arata noul model
  • Chevrolet prezinta oficial noul Camaro Convertible
  • Modelul american dispune de un plafon retractabil realizat din material textil
  • Gama de motorizari provine de la versiunea Coupe
Distribuie pe Facebook

Poate ca a trecut deja o luna de la prezentarea oficiala a noului Chevrolet Camaro, insa vestile referitoare la cea de-a sasea generatie a legendarului muscle-car de peste Ocean curg in continuare.

Dupa cum au promis inca de la inceputul acestei saptamani, americanii de la General Motors au publicat in cursul zilei de astazi primele informatii si fotografii ce surprind versiunea Camaro Convertible in toata splendoarea sa.

Asteptata sa-si faca aparitia in showroom-urile Chevrolet odata cu anul 2016, noua varianta de caroserie a legendarului muscle-car de peste Ocean - ajuns intre timp la generatia cu numarul sase, impresioneaza in special prin exteriorul sau agresiv, dar provocator.

Numai vesti bune avem si despre departamentul interior, contrastul dintre clasic si modern intalnit la nivelul panoului de bord, respectiv consolei centrale fiind insotit de numeroase tehnologii de ultima ora. Precum ceasurile digitale, de exemplu.

Chevrolet Camaro ConvertibleChevrolet Camaro Convertible

In ceea ce priveste partea tehnica, noul Chevrolet Camaro Convertible preia de la modelul Coupe atat platforma mai usoara cu 90 de kilograme (comparativ cu generatia anterioara), cat si gama formata din trei motorizari pe benzina.

Asadar, versiunea de baza este pusa in miscare inclusiv in cazul de fata de o unitate turbo de doi litri si 275 de cai putere, in timp ce varianta intermediara ascunde sub capota un V6 aspirat de 3.6 litri si 335 de cai putere.

Coroana paletei de propulsoare ii revine si de-aceasta data motorului aspirat cu opt cilindri in V si capacitate de 6.2 litri - imprumutat de la Corvette Stingray, care produce nici mai mult, nici mai putin de 455 cai putere si 616 Newton-Metri.

Indiferent de alegerea facuta, lista cu bunatati poate fi completata atat cu o transmisie manuala in sase rapoarte, cat si cu o cutie automata cu opt trepte de viteza. In schimb, doar versiunea de top SS va dispune de suspensia inteligenta Magnetic Ride Control.

Dupa cum ai putut observa deja, noul Chevrolet Camaro Convertible este livrat la pachet alaturi de un acoperis retractabil din material textil, care se inchide / deschide chiar si atunci cand muscle car-ul american se afla in miscare (dar nu ruleaza cu o viteza mai mare de 48 kilometri pe ora). De asemenea, acelasi plafon mai poate fi actionat si din afara masinii, prin intermediul unui buton de pe telecomanda din dotare.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Chevrolet Camaro Convertible
mai multe