Chevrolet lanseaza noul model Malibu in cadrul unei transmisiuni HD pe internet

Chevrolet lanseaza noul model Malibu in cadrul unei transmisiuni HD pe internet
Oamenii de pe toate continentele vor putea urmari lansarea noului model Malibu in Statele Unite transmisa in direct pe internet in format full HD. Momentul lansarii pe internet coincide cu debutul noului model Malibu la Salonul Auto de la Shanghai din 19 aprilie.
Distribuie pe Facebook
Transmisiunea HD reprezinta o premiera pentru industria auto si reflecta efortul Chevrolet de a revolutionaliza prezentarile la nivel global ale produselor sale, lansand noul Malibu in acelasi timp pe doua continente, pe mai multe retele sociale, site-uri cu profil media si dispozitivele mobile iPad si iPhone. Va fi de asemenea disponibila vizionarea in format standard pe internet a transmisiunii.

"Mergem mai departe de prezentarile obisnuite de produse intalnite in cadrul saloanelor auto. Apelam la cele mai noi tehnologii disponibile, o situatie nemaiintalnita la alti producatori auto, pentru a prezenta pe toate continentele acest model nou si foarte important pentru Chevrolet", a declarat Susan Docherty, vicepresedintele al departamentului de vanzari, marketing si servicii post-vanzare din cadrul GMIO. "Transmitem aceasta lansare in format HD pentru a ne asigura ca intreaga lume va vedea in mod impecabil noul model Malibu".

Noul Malibu va fi comercializat in 100 de tari de pe sase continente. Chevrolet va depasi limitele impuse de fusurile orare, lansand modelul in direct pe internet, pe 18 aprilie, la ora 20:30 EDT (19 aprilie, la ora 02:30 CET) si la Salonul Auto din Shanghai pe 19 aprilie. Fanii Chevrolet de pe Facebook pot urmari premiera mondiala a noului model Malibu in direct, prin intermediul paginii alocate modelului respectiv, iar cei care detin un iPad sau un iPhone pot urmari lansarea online prin intermediul unei transmisiuni speciale, optimizata pentru dispozitivele mobile. Transmisiunea video de pe Facebook si dispozitivele iPad/iPhone va fi transmisa in format standard.

Jurnalistii pot urmari transmisiunea HD pe pagina www.watchthenewchevymalibuinhd.com sau pe site-ul Chevrolet de profil media http://media.gm.com/live. Experienta HD pentru modelul Chevrolet Malibu este disponibila numai pentru anumite browsere si anumite viteze de conexiune la internet. Pentru a verifica daca viteza dumneavoastra de conectare se incadreaza in standarde, accesati pagina www.watchthenewchevymalibuinhd.com inainte de 18 aprilie.

Bryan Nesbitt, directorul executiv al departamentului Design exterior din cadrul Chevrolet si Jon Hahn, director de marketing Chevrolet vor raspunde la intrebari in cadrul unei videoconferinte cu moderator, transmisa in direct pe internet. Clientii sunt rugati sa posteze, in timpul lansarii, intrebari pe Twitter utilizand #MalibuReveal sau pe pagina de Facebook a Chevrolet in sectiunea alocata modelului Malibu.

La inceputul acestei luni Chevrolet le-a permis celor interesanti sa arunce o privire asupra noului model Malibu pe retelele sociale internationale precum Facebook in Coreea, Australia, Canada si Statele Unite; YouKu si Sina.com in China, printre altele.

Noul model Malibu va fi echipat cu o gama universala de motoare puternice cu patru cilindri, care se caracterizeaza printr-un consum redus de carburant, alaturi de transmisii cu sase trepte de viteza ce contribuie de asemenea la dobandirea unei performante eficiente.

Pentru Chevrolet si General Motors, Malibu reprezinta modelul cel mai bine vandut in Statele Unite in 2010, unde s-au vandut aproape 200.000 de autovehicule. Modelul Malibu se numara printre cele mai premiate autovehicule Chevrolet din Statele Unite, castigand mai mult de 40 de premii de profil din 2008. Modelul Malibu a fost singurul autovehicul de dimensiuni medii din industria auto care a castigat premiul "Cea mai buna achizitie" acordat de Consumers Digest Automotive in ultimii trei ani - 2011, 2010 si 2009. Modelul Malibu a fost desemnat de asemenea drept "Cea mai buna alegere pentru siguranta" de catre Institutul de Asigurari pentru Siguranta Rutiera in ultimii doi ani.

PREFERINTELE UTILIZATORILOR:

Pentru o conexiune optima la transmisiune, asigurati-va de conectarea corespunzatoare prin cabluri a computerului dumneavoastra.

Transmisiunea pe internet in format standard este disponibila pe pagina de Facebook a Chevrolet, in pagina alocata modelului Malibu - http://on.fb.me/hCKXyJ
Experienta HD este disponibila numai pentru anumite browsere si anumite viteze de conexiune la internet compatibile cu formatul HD. Accesati pagina de Internet www.watchthenewchevymalibuinhd.com inainte de 18 aprilie pentru a va asigura ca toate cerintele tehnice sunt indeplinite de catre computerul dumneavoastra
Dispozitive mobile - Transmisiune pe internet optimizata pentru utilizatorii care detin un dispozitiv iPad http://www.gmwebcast.com/ipad si utilizatorii care detin un dispozitiv iPhone http://www.gmwebcast.com/iphone

Noul Chevrolet Malibu este gata pentru premiera internationala




Sursa: Chevrolet
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Aprilie 2011