Chevrolet Trax - Primele detalii oficiale

Chevrolet Trax - Primele detalii oficiale
Chevrolet a oferit prima imagine cu modelul Trax, SUV-ul de segment B care va concura cu Nissan Juke. Masina va folosi platforma pe care o intalnim la Opel Mokka. Va avea o capacitatea de cinci locuri si un spatiu generos pentru depozitarea bagajelor.
Distribuie pe Facebook
"Modelul Trax permite marcii Chevrolet sa patrunda in segmentul SUV-urilor de dimensiuni mici si ofera flexibilitatea, consumul redus de carburant si manevrabilitatea solicitate de soferii din orasele din intreaga lume", a declarat Susan Docherty, Presedinte si Director General al Chevrolet Europe.
Debutul oficial al noului SUV produs de Chevrolet va avea loc in cadrul Salonului Auto de la Paris. Modelul va fi distribuit in peste 140 de tari. Din pacate, Chevrolet Trax nu se va comercializa in tara sa de bastina, SUA, unde exista deja un model care foloseste aceeasi platforma (Buick Encore).

Trax va debuta comercial pe piata europeana in primavara lui 2013, la scurt timp dupa lansarea versiunilor de serie ale lui Chevrolet Malibu si Chevrolet Cruze StationWagon.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Mai 2012