Chinezii care au cumparat Volvo lanseaza pe piata o masina pentru cei care nu-si permit un X6

Chinezii care au cumparat Volvo lanseaza pe piata o masina pentru cei care nu-si permit un X6
  • Geely publica primele fotografii oficiale ale noului FY11
  • SUV-ul cu alura de Coupe al chinezilor vine cu un design familiar
  • Propulsia este asigurata de un benzinar 2.0 turbo de 238 CP
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare ale noului Geely FY11 vor ajunge in showroom-uri inainte de sfarsitul acestui an, alaturi de un benzinar turbo de doi litri si undeva in jurul a 238 de cai putere.

La mai putin de o saptamana de la aparitia primelor fotografii oficiale ale noului Geely FY11, compania chineza care a cumparat Volvo inca de la inceputul acestei decade, in cursul anului 2010, confirma aproape toate zvonurile cu privire la respectivul SUV cu alura de Coupe.

Geely FY11

Asteptat sa ajunga in showroom-uri in perioada urmatoare de timp, automobilul care imprumuta mai multe elemente de design de la generatia cu numarul doi a bavarezului BMW X6 are la baza platforma cu tractiune fata a suedezului Volvo XC40, dupa cum mentionam si anterior.

Sub capota, clientii vor fi intampinati de un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de doi litri si puterea maxima de 238 CP, pe care producatorul ce mai detine in portofoliu marci precum Lotus, Proton sau Lynk & Co il va oferi inclusiv alaturi de un sistem 4x4, daca mai era nevoie de precizat.

Informatiile oficiale cu privire la performantele noului Geely FY11 lipsesc pentru moment, oficialii companiei chineze care a cumparat Volvo inca de la inceputul acestei decade, in cursul anului 2010 pastrand pentru o data ulterioara si cadrele de la interior sau detaliile despre dotari.

Din fotografiile ajunse pe internet la sfarsitul saptamanii trecute insa, automobilul care imprumuta mai multe elemente de design de la generatia cu numarul doi a bavarezului BMW X6 vine cu doua display-uri supradimensionate in bord, plus un joystick instalat la nivelul tunelului central.

Geely FY11

Geely FY11

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Ianuarie 2019