Cine il poate opri? Noul BMW M550d xDrive are patru turbine si 400 cai putere

Cine il poate opri? Noul BMW M550d xDrive are patru turbine si 400 cai putere
  • BMW publica primele imagini si detalii ale noului M550 xDrive
  • Automobilul bavarez ofera un diesel cu patru turbine si 400 CP
  • Sprintul de la 0 la 100 kilometri pe ora dureaza 4.4 secunde
Distribuie pe Facebook

BMW a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale modelului M550d xDrive.

Asemeni versiunilor 750d xDrive si 750Ld xDrive, noul automobil bavarez de clasa mare este pus in miscare de un propulsor diesel 'animat' de patru turbine. Vorbim, mai exact, de cel mai puternic propulsor diesel in sase cilindri al planetei, care scoate 400 CP din trei litri.

La fel de potent precum vechiul M5 E39, proaspat lansatul BMW M550d xDrive impresioneaza inclusiv prin cuplul maxim de 760 Nm. Respectivele valori sunt sistemului de tractiune integrala xDrive printr-o cutie automata cu opt rapoarte, daca mai era nevoie de o astfel de precizare.

Drept urmare, atunci cand vine vorba de performante, noul automobil bavarez de clasa mare inainteaza un timp de 4.4 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h. Ca o comparatie, ultima generatie a legendarului M5 reusea sa puna capat acestei provocari cu doar 0.1 secunde mai repede.

BMW M550d xDrive

BMW M550d xDrive

BMW M550d xDrive

Exista, de asemenea, si o varianta BMW M550d xDrive Touring, capabila sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 4.6 secunde. Ambele optiuni de caroserie sunt nevoite sa se multumeasca cu o viteza de top limitata la 250 km/h, in cazul in care te intrebai.

Gazduind sub capota un propulsor diesel, discutia despre noul automobil bavarez de clasa mare nu poate merge mai departe pana ce nu dezvaluim si consumul mediu de carburant. 5.9 litri la 100 km pentru sedanul in patru portiere si 6.2 litri la 100 de kilometri pentru Touring-ul cu cinci usi.

Pe langa cel mai puternic propulsor diesel in sase cilindri al planetei, cutia automata cu opt rapoarte si sistemul de tractiune integrala xDrive, proaspat lansatul BMW M550d xDrive mai ofera in standard si directie integrala activa. Plus suspensie M Sport mai joasa cu zece milimetri.

Spoilerele fata / spate agresiv stilizate, pragurile laterale proeminente si jantele pe 19 inch cu etriere albastre anunta ceilalti participanti la trafic cu privire la performantele ridicate ale noul automobil bavarez de clasa mare. Pasagerii sunt intampinati, in schimb, cu volan si scaune sport.

In ceea ce priveste pretul de vanzare al proaspat lansatului BMW M550d xDrive, acesta ramane un mister. Ce-i drept, stim ca viitorii clienti vor avea la dispozitie multiple optiuni, printre care si suspensia Adaptive M Suspension Professional sau tehnologia Remote Parking.

BMW M550d xDrive

BMW M550d xDrive

BMW M550d xDrive

BMW M550d xDrive

BMW M550d xDrive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze BMW M550d xDrive
mai multe