Citroen la Salonul Auto de la Paris

Indrazneala, creativitate si standarde inalte, acestea sunt valorile cheie ale marcii Citroen; o demonstreaza si modelele prezentate la Salonul Auto de la Paris. Fiecare dintre acestea ilustreaza determinarea marcii de a evolua, urmarind ascensiunea sa catre piata premium si mentinand cresterea internationala in timp ce dezvolta tehnologii si inovatii pentru o noua abordare asupra mobilitatii.
Distribuie pe Facebook

Citroen isi continua evolutia spre piata premium. Linia DS, dinamica si atragatoare, s-a vandut in peste 250.000 de unitati in toata lumea. Linia distinctiva se diversifica prin lansarea modelului Citroen DS3 Cabrio, un vehicul cu soft-top care imbina toata punctele forte ale modelului DS3 - stil, placere la volan si spatiu - cu placerea de a conduce o decapotabila in zilele insotite.

Citroen la Salonul Auto de la Paris

Soferul si pasagerii se pot bucura chiar si de cea mai mica raza de soare, plafonul putand fi coborat pana la viteze de 120 km/h. Alte puncte de tractie: DS4 si DS5 sunt disponibile in editie limitata Pure Pearl, cu stil ultrasofisticat. DS4 este disponibil acum in versiunea de motorizare HDi 160 cu cutie automata. In dorinta de a merge mereu mai departe, Marca propune clientilor liniei DS servicii exclusive prin Citroen DS Privilege Club.

Citroen la Salonul Auto de la Paris

In plus, Citroen evolueaza spre segmentul premium si cu gama C, fapt evidentiat de lansarea modelului Citroen C4 Aircross si a noului C3 Picasso, care isi va face debutul la Paris. Modelul C3 Picasso s-a vandut in peste 320.000 de unitati si continua sa iasa in evidenta datorita stilului curajos si arhitecturii inovatoare.

Citroen la Salonul Auto de la Paris

Procesul de internationalizare a Marcii se accelereaza, mai ales prin lansarea a doua sedanuri: Citroen C4 L si C-Elysee. Noile modele, care vizeaza piete internationale in continua crestere, vor fi prezentate in timpul zilelor pentru presa din cadrul Salonului de la Paris.

Citroen la Salonul Auto de la Paris

Concepute in Franta cu ajutorul echipei internationale Citroen, ambele modele se bucura de experienta Marcii in ceea ce priveste stilul, tehnologia, dezvoltarea si calitatea. Citroen isi subliniaza statutul de marca internationala si prin lansarea liniei DS in China, America Latina si Rusia. Linia DS, care reprezinta o doza concentrata de lux francez datorita stilului unic al modelelor sale, continutului emotional si nivelului ridicat de creativitate si rafinament, reprezinta un ambasador perfect al caracterului international al marcii.

Citroen la Salonul Auto de la Paris

Citroen face progrese si in domeniul mobilitatii durabile, datorita unor tehnologii si inovatii accesibile si utile in viata cotidiana. Lider european in ceea ce priveste emisiile scazute de CO2 cu o medie de 124.6 g/km de CO2, Marca propune o gama de motoare din ce in ce mai eficiente, printre care e-HDi 70 Airdream cu cutie de viteze pilotata, care emite doar 87 g/km of CO2, pentru modelul Citroen C3, precum si noile motoare pe benzina PureTech. Citroen ofera deja tehnologia hybrid diesel de ultima generatie pe modelul Citroen DS5 Hybrid4, care reprezeinta 20% din vanzarile modelului DS5, impreuna cu tehnologia full-electric, regasita pe modelul C-ZERO.

Citroen la Salonul Auto de la Paris

Citroen merge mai departe propunand in cadrul Salonului de la Paris conceptul DS3 Electrum, care ofera tehnologia full-electric si o arhitectura inovatoare. Citroen a dezvoltat si un nou concept de mobilitate, denumit Citroen MULTICITY. Lansat in Germania in acest an printr-un serviciu de carsharing C-ZERO in Berlin, MULTICITY s-a dezvoltat si in Franta cu noi servicii inedite: inchirieri masini intre persoane fizice si carpooling.

Citroen la Salonul Auto de la Paris

Pentru a ilustra aceste 3 axe majore, marca a creat Numero 9 concept car. Prezentat la Salonul Auto de la Beijing, Numero 9 exprima ambitia Citroen de a se dezvolta pe plan international, dar indica si directia viitoare a marcii, prin design si tehnologiile incorporate, prezentate pentru prima oara la Salonul Auto de la Paris 2012.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Citroen la Salonul Auto de la Paris
mai multe