Citroen anunta primul sedan din gama premium DS. Cand va debuta acesta

Citroen anunta primul sedan din gama premium DS. Cand va debuta acesta
  • Citroen anunta primul sedan din gama premium DS
  • Noul DS 5LS va debuta la sfarsitul saptamanii viitor
  • Modelul ar putea reprezenta versiunea sedan a lui DS4
Distribuie pe Facebook

Gama de modele premium Citroen DS se va imbogati saptamana viitoare cu un nou membru. Nu vorim insa de o versiune de productie a conceptului Wild Rubis, ci primul sedan vandut sub titulatura Citroen DS.

Vesti bune pentru fanii modelelor Citroen DS. Gama de automobile premium a constructorului francez se va imbogati de saptamana viitoare cu un nou membru, data de 19 decembrie urmand a ne face cunostinta cu primul sedan ce va fi vandut sub titulatura Citroen DS.

Conform mai multor zvonuri, noul 5LS - caci despre el este vorba, va reprezenta versiunea in patru usi a popularului hatchback DS4. Automobilul ar putea fi comercializat exclusiv pe piata din China, insa nu este exclus ca acesta sa depaseasca granitele tarii asiatice si sa patrunda si pe Batranul Continent.

Ne-am dori sa impartim cu voi si alte detalii cu privire la noul Citroen DS 5LS, insa atat informatiile oficiale, cat si cele neoficiale se opresc aici. Cel putin la acest moment. De asemenea, nici fotografiile care sa surprinda aspectul exterior sau cel interior nu s-au grabit sa-si faca aparitia, constructorul francez multumindu-se sa publice o imagine teaser care nu arata absolut nimic - cu exceptia a aproximativ trei sferturi din janta fata.

Asadar, acestea fiind spuse, ramane sa asteptam venirea saptamanii viitoare pentru a afla cum va arata primul sedan de serie din gama Citroen DS, noul 5LS. Cum va arata atat din punct de vedere estetic, cat si tehnic.

Citroen DS 5LS - Teaser

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Decembrie 2013