Concureaza BMW si Mercedes, dar pentru multi e o necunoscuta. Noua masina ofera dotari la care nemtii doar viseaza

Concureaza BMW si Mercedes, dar pentru multi e o necunoscuta. Noua masina ofera dotari la care nemtii doar viseaza
  • Prima generatie a crossover-ului Lincoln Corsair a debutat oficial in primavara anului trecut
  • Masina proiectata pentru a concura cu BMW X3 si Mercedes GLC ofera pana la 295 de cai putere
  • Seria atractiilor principale culmineaza cu instalatia audio in 14 boxe si scaunele fata multifunctionale
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune culmineaza cu instalatia audio in 14 difuzoare si scaunele fata cu reglare electrica in 24 de moduri.

Dezvelita oficial la mijlocul primaverii trecute, cu ocazia celebrului Salon Auto de la New York, prima generatie a crossver-ului Lincoln Corsair este genul de masina care stie cum sa impresioneze. Proiectata pentru a concura impotriva unor modele precum BMW X3 sau Mercedes GLC, aceasta se remarca numaidecat prin design-ul familiar al caroseriei in cinci portiere, ce are ca sursa de inspiratie noile Navigator si Aviator, evident.

Seria vestilor bune continua la interior, acolo unde clientii vor avea la dispozitie numeroase dotari dintre care sa aleaga, printre echipamentele disponibile in standard sau optional numarandu-se inclusiv instrumente de bord digitale, display central cu diagonala de opt inch, dar si instalatie audio in 14 difuzoare ori scaune fata cu reglare electrica in 24 de moduri, de exemplu.

In ceea ce priveste gama de motorizari, ei bine... oferta pregatita de prima generatie a crossover-ului Lincoln Corsair debuteaza cu un benzinar turbo de doi litri, ce dezvolta aproximativ 250 de cai putere si 380 de Nm. Un al doilea propulsor pe benzina, de aceasta data cu capacitatea cilindrica de 2.3 litri, dezvolta undeva in jurul a 295 CP si 420 Nm, daca este sa aruncam o privire asupra ultimelor informatii oficiale date publicitatii.

O cutie automata cu opt rapoarte reprezinta singura optiune la nivel de transmisie, mai afirma compania producatoare a automobilului inspirat de Navigator si Aviator, fisa cu specificatii tehnice a masinii proiectate pentru a concura impotriva unor modele precum BMW X3 sau Mercedes GLC cuprinzand chiar si un sistem de tractiune integrala, spre deliciul fanilor genului respectiv.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Februarie 2020