Daca nu-ti permiti un Navigator, ASTA e masina ta. Costa de doua ori mai putin si arata mai bine decat orice Q5

Daca nu-ti permiti un Navigator, ASTA e masina ta. Costa de doua ori mai putin si arata mai bine decat orice Q5
  • Lincoln publica primele imagini si detalii ale noului Corsair
  • Modelul american este pozitionat in gama sub Aviator
  • Inlocuitorul vechiului MKC ofera pana la 280 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Lincoln prezinta in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la New York un nou crossover, creat special pentru a concura impotriva unor modele precum Q5, X3 si... GLC, evident.

Organizata in perioada 19 - 28 aprilie, editia din acest an a Salonului Auto de la New York si-a deschis inca de astazi portile pentru jurnalistii si presa de specialitate din intreaga lume.

Printre surprizele pregatite de companiile participante se numara inclusiv noul Lincoln Corsair, un crossover creat special pentru a concura impotriva unor produse ca Audi Q5, BMW X3 si chiar Mercedes GLC.

Construit pe aceeasi platforma precum proaspat (re)lansatul Ford Escape, fratele mai mic al modelului Aviator prezinta un design familiar - atat la nivel de exterior, cat si in cabina.

Lincoln Corsair

Lincoln Corsair

Lincoln Corsair

Lista atractiilor principale include, insa nu se rezuma neaparat la grila frontala supradimensionata, blocurile optice posterioare unite cu o banda de LED-uri sau display-ul pozitionat in partea superioara a bordului.

Si daca tot am adus in discutie ecranul de opt inch destinat sistemului de infotainment, noul Lincoln Corsair mai ofera, in standard ori optional, si alte dotari extrem de interesante.

Mai precis, crossover-ul creat special pentru a concura impotriva unor produse ca Audi Q5, BMW X3 si chiar Mercedes GLC dispune si de scaune cu reglare in 24 de moduri diferite, plus functie de masaj, de exemplu.

Totodata, clientii care opteaza pentru fratele mai mic al modelului Aviator se vor mai putea bucura si de internet prin Wi-Fi sau instalatie audio cu 14 difuzoare semnate de specialistii Revel.

In ceea ce priveste gama de motorizari, lista cu optiuni cuprinde doua benzinare turbo cu patru cilindri, dupa cum urmeaza: un 2.0 cu 250 de cai putere sub capota si un 2.3 care produce cu aproximativ 30 CP mai mult.

De livrarea valorilor maxime catre roti se ocupa in ambele cazuri o cutie automata cu opt rapoarte, insa tractiunea integrala costa in plus atunci cand vine vorba despre noul Lincoln Corsair.

Acum, daca vine vorba despre pretul crossover-ul creat special pentru a concura impotriva unor produse ca Audi Q5, BMW X3 si chiar Mercedes GLC, presa de peste Ocean speculeaza ca aceasta nu va depasi 40.000 de dolari.

Lincoln Corsair

Lincoln Corsair

Lincoln Corsair

Lincoln Corsair

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (45) Poze Lincoln Corsair
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Aprilie 2019