Concureaza cu BMW Seria 3 si Mercedes C-Class, dar e construita manual. In plus, doar 360 de oameni o vor putea avea

Concureaza cu BMW Seria 3 si Mercedes C-Class, dar e construita manual. In plus, doar 360 de oameni o vor putea avea
  • Acura prezinta noua editie limitata TLX PMC Edition
  • Productia totala nu va depasi 360 de exemplare
  • Fiecare masina este asamblata manual alaturi de NSX
Distribuie pe Facebook

Noua masina a companiei japoneze gazduieste in compartimentul motor o unitate V6 de 3.5 litri, care livreaza tuturor celor patru roti undeva in jurul a 290 de cai putere. O cutie automata cu noua trepte de viteza pune capat pachetului tehnic.

Organizata in perioada 19 - 28 aprilie, editia din acest an a Salonului Auto International de la New York va marca debutul unei noi versiuni in gama Acura TLX. Este vorba, mai precis, despre o varianta oferita in numai 360 de exemplare, pe care doritorii vor trebui sa plateasca....

.... de la 50.000 de dolari in sus. Construita manual de divizia PMC, care se ocupa de asamblarea celei de-a doua generatii a legendarului NSX, masina japoneza combina un benzinar V6 de 3.5 litri si 290 de cai putere cu o cutie automata in noua trepte de viteza.

Acura TLX PMC Edition

Asa cum precizam si anterior, fisa tehnica a noii versiuni de TLX este completata de un sistem inteligent de tractiune integrala, pe care Acura il comercializeaza sub denumirea de Super Handling All-Wheel Drive. Compania nu a suflat insa nicio vorba despre performante.

In ceea ce priveste partea estetica, lista cu ingrediente magice a masinii japoneze in patru portiere debuteaza cu vopseaua Valencia Red Pearl imprumutata de la NSX. Pe care proaspat anuntata varianta PMC Edition o combina cu mai multe accente de negru si jante pe 19 inch.

La interior, departe de privirile curiosilor, noua versiune a gamei Acura TLX mizeaza pe un amestec de alcantara si piele perforata, cusut cu ata contrastanta. Impresionanta este, deloc surprinzator, si echiparea standard care insoteste fiecare dintre cele 360 de exemplare.

Nota de plata, care pleaca de la 50.000 de dolari, cuprinde inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED, scaune fata cu functie de racire, plus incalzire si chiar instalatie audio cu zece difuzoare. Aceeasi masina japoneza in patru portiere ofera fara costuri suplimentare si...

... sistemul de infotainment compatibil cu aplicatiile Apple Carplay si Android Auto, navigatia prin satelit ori incarcarea wireless a telefonului mobil. Totodata, din meniul noii Acura TLX PMC Edition nu vor lipsi nici dotarile active sinonime unui condus semi-autonom.

Acura TLX PMC Edition

Acura TLX PMC Edition

Acura TLX PMC Edition

Acura TLX PMC Edition

Acura TLX PMC Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Acura TLX PMC Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Aprilie 2019