Concureaza cu BMW X3 si Mercedes GLC, dar e construita manual. In plus, doar 360 de oameni o vor putea avea

Concureaza cu BMW X3 si Mercedes GLC, dar e construita manual. In plus, doar 360 de oameni o vor putea avea
  • Concureaza cu BMW X3 si Mercedes GLC, dar e construita manual
  • In plus, doar 360 de oameni o vor putea avea
Distribuie pe Facebook

Daca vine vorba, in schimb, despre continutul listei cu dotari standard, ei bine... din meniu nu lipsesc nici macar instalatia audio cu 16 difuzoare sau sistemul inteligent de tractiune integrala.

La mai bine de 16 luni de la prezentarea editiei speciale comercializate de Acura sub denumirea de TLX PMC, divizia de lux a companiei Honda anunta lansarea pe piata a unei masini similare. De aceasta data insa, la baza se afla cea mai recenta generatie a SUV-ului RDX, iar caroseria cu cinci portiere este finisata in Thermal Orange Pearl.

Asamblata la randul ei manual, in fabrica unde se construieste inclusiv legendara sportiva NSX, respectiva creatie se mai poate lauda - totodata - si cu nenumarate accente exterioare de negru, plus un interior din piele Ebony Milano.

Oferita sub forma unei variante limitate la doar 360 de exemplare, noua Acura RDX PMC gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, care livreaza ambelor punti undeva in jurul a 272 de cai putere. Exclusiv prin intermediul unei transmisii automate cu nu mai putin de zece rapoarte.

In ceea ce priveste echiparea standard, respectiva masina mai dispune chiar si de o instalatie audio cu 16 difuzoare de la ELS Studio, la aceeasi categorie "fara costuri suplimentare" incadrandu-se si afisajul pe parbriz, printre altele.

Nota de plata a exclusivistei versiuni Acura RDX PMC va depasi pragul de 50.000 de dolari, potrivit primelor informatii date publicitatii, cu mentiunea ca viitorii clienti vor mai primi in schimbul sumei cu pricina si scaune fata ventilate, plus bancheta spate incalzita. Dar si blocuri optice cu tehnologie LED ori trapa panoramica, spune compania producatoare.

Acura RDX PMC

Acura RDX PMC

Acura RDX PMC

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Acura RDX PMC
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Septembrie 2020