Concureaza cu BMW X5, dar costa cu 10.000 de dolari mai putin. In plus, farurile Full-LED si tapiteria din piele sunt standard

Concureaza cu BMW X5, dar costa cu 10.000 de dolari mai putin. In plus, farurile Full-LED si tapiteria din piele sunt standard
  • Noul Genesis GV80 porneste in SUA de la aproape 49.000 dolari
  • Versiunea de baza ofera un benzinar cu patru cilindri si 300 CP
  • Meniul standard cuprinde inclusiv faruri / stopuri Full-LED
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu instalatia audio in 12 difuzoare, functia de incalzire pentru scaunele fata si pilotul automat adaptiv, la randul lor oferite fara costuri suplimentare.

La aproape o luna distanta de la prima sa aparitie in fata publicului larg, mult anticipata versiune de serie a conceptului Genesis GV80 revine sub lumina reflectoarelor. Masina ce concureaza cu Audi Q7, BMW X5, dar si Mercedes GLE are un pret de vanzare de anuntat.

48.900 de dolari este nota (minima) de achitat, suma in schimbul careia clientii se vor alege cu un benzinar turbo de 2.5 litri si aproximativ 300 de cai putere - cuplat la o cutie automata in opt rapoarte.

Aceeasi varianta de baza a noului Genesis GV80 mai ofera si un sistem de tractiune spate, jante din aliaj pe 19 inch sau blocuri optice cu tehnologie LED. Echiparea standard continua cu tapiterie din piele, display central de 14.5 inch, plus instalatie audio cu 12 difuzoare in dotare.

Totodata, (potentialii) clienti mai trebuie sa stie ca in pretul de 48.900 de dolari mai sunt incluse, printre altele, si pilotul automat adaptiv ori chiar scaunele fata cu actionare electrica si functie de incalzire.

Daca vine vorba despre versiunile cu tractiune integrala, suma minima de achitat in cazul masinii ce concureaza cu Audi Q7, BMW X5, dar si Mercedes GLE urca pana la 54.650 de dolari. In schimb, motorizarea V6 de 3.5 litri si peste 370 de cai putere pleaca de la 59.150 de dolari.

Exista, evident, si o configuratie de top, pentru care clientii noului Genesis GV80 vor trebui sa plateasca nici mai mult, nici mai putin de 70.950 de dolari - inainte de eventualele echipamente optionale...

Partea buna? Cea mai dotata varianta a masinii ce concureaza cu Audi Q7, BMW X5, dar si Mercedes GLE ofera in standard si motor V6, cutie automata, tractiune integrala, piele Nappa, ceasuri digitale, scaune fata / spate incalzite si ventilate, instalatie audio cu 21 de difuzoare etc.

Genesis GV80 - Start vanzari

Genesis GV80 - Start vanzari

Genesis GV80 - Start vanzari

Genesis GV80 - Start vanzari

Genesis GV80 - Start vanzari

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Genesis GV80 - Start vanzari
mai multe