Daca nu vrei s-auzi de X5 sau Q7, asta e masina TA. Cum arata in realitate

Daca nu vrei s-auzi de X5 sau Q7, asta e masina TA. Cum arata in realitate
  • Hyundai prezinta la Chicago primul Genesis GV80 din istorie
  • Noul SUV vine cu un design extravant si luxos
  • Cel mai potent motor promite o putere maxima de peste 350 CP
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii au de ales intre doua motorizari pe benzina sau doar sunt nevoiti sa se multumeasca cu un propulsor diesel, dupa caz.

Anuntata cu surle si trambite chiar la mijlocul lunii ianuarie, prima generatie a modelului Genesis GV80 poate fi admirata pentru prima data in piele si metal, cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea peste Ocean, in orasul american Chicago. Pentru a reusi sa stranga cat mai multe priviri, masina expusa in cadrul evenimentului respectiv a primit o configuratie extrem de interesanta...

... care combina la interior insertiile de piele verde si maronie cu diferite ornamente realizate din lemn masiv - aceasta in timp ce exteriorul mizeaza, la randul lui, pe o nuanta superba de verde, plus un set de jante in cinci spite.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, oferta variaza de la piata la piata, astfel ca, de exemplu, clientii sud-coreeni vor fi nevoiti sa se multumeasca doar cu un diesel in sase cilindri, de trei litri si 278 de cai putere. Pe de alta parte, americanii vor avea de ales intre doua benzinare - un I4 de 2.5 litri si 300 CP, la care se adauga un propulsor cu sase cilindri, de 3.5 litri si peste 350 de cai putere.

O cutie automata cu opt rapoarte este oferita in standard, livrarea valorilor maxime facandu-se fie exclusiv catre puntea spate, fie catre toate cele patru roti - de la caz la caz, in functie de configuratia pentru care a optat cumparatorul.

In ceea ce priveste partea estetica, prima generatie a modelului Genesis GV80 se remarca numaidecat prin grila supradimensionata a radiatorului, insa nici blocurile optice duble, atat cele frontale, cat si cele posterioare, nu vor trece neobservate. Totodata, persoanele cu adeverat atente la detalii nu vor rata nici evacuarea dubla cu tips-uri care aduc aminte... de aceeasi grila supradimensionata a radiatorului.

La interior, departe de privirile curiosilor, meniul disponibil cuprinde trei display-uri color - dintre care unul destinat instrumentelor de bord digitale, trei randuri de scaune si, nu in ultimul rand, numeroase dotari pentru o ambianta de lux.

Genesis GV80 - Poze reale

Genesis GV80 - Poze reale

Genesis GV80 - Poze reale

Genesis GV80 - Poze reale

Genesis GV80 - Poze reale

Genesis GV80 - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Genesis GV80 - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Februarie 2020