Concureaza cu BMW X5, dar costa cu 7.800 de dolari mai putin. In plus, are 400 de cai sub capota si sapte scaune la interior

Concureaza cu BMW X5, dar costa cu 7.800 de dolari mai putin. In plus, are 400 de cai sub capota si sapte scaune la interior
  • Noul Lincoln Aviator porneste in SUA de la doar 51.100 de dolari
  • Versiunea de baza ofera o motorizare V6 cu 400 de cai putere
  • Meniul standard cuprinde inclusiv faruri Full LED si jante pe 19"
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard continua cu o cutie automata in zece rapoarte, jante din aliaj pe 19 inch si faruri Full LED. Totodata, din meniu nu lipsesc nici camera pentru marsarier ori asistentul activ pentru unghiul mort (Blind Spot Detection), de exemplu.

Relansat pe piata dupa o pauza de aproximativ 15 ani, modelul Lincoln Aviator se vinde zilele acestea la preturi incepand de la doar 51.100 de dolari. Drept urmare, automobilul companiei americane este cu 7.800 de dolari mai ieftin decat un BMW X5 de ultima generatie - cu care si concureaza, de altfel.

Fratele mai mic al celebrului Navigator este inclusiv mai puternic decat rivalul sau bavarez, multumita motorului V6 twin-turbo de trei litri si 400 de cai putere. Propulsor care lucreaza exclusiv alaturi de o cutie automata cu zece rapoarte si, in cazul variantei de baza, un sistem de tractiune spate.

In ceea ce priveste dotarea standard, cel mai ieftin Lincoln Navigator se poate lauda chiar si cu jante pe 19 inch, faruri Full LED sau camera pentru marsarier. Fara costuri suplimentare sunt oferite si configuratia cu sapte locuri, scaunele fata cu reglare electrica ori display-ul central de 10.1 inch.

Daca mai era nevoie de precizat, aceeasi versiune entry-level a SUV-ului american mai cuprinde in reteta disponibila de la doar 51.100 de dolari si un sistem audio cu zece difuzoare, plus internet 4G LTE. Nu lipsesc insa din meniu nici climatizarea automata si asistentul activ pentru unghiul mort, de exemplu.

Pentru clientii mai pretentiosi, fratele mai mic al celebrului Navigator este comercializat si sub forma unui model hibrid, cu 494 de cai putere sub capota. Totodata, echiparile superioare pluseaza cu tractiune integrala, jante din aliaj pe 21 inch, trapa panoramica, scaune cu functie de masaj s.a.m.d.

Lincoln Aviator

Lincoln Aviator

Lincoln Aviator

Lincoln Aviator

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze Lincoln Aviator
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Septembrie 2019