Concureaza cu BMW X5 si Audi Q7, dar pentru multi e o necunoscuta. Compania producatoare publica astazi noi detalii oficiale

Concureaza cu BMW X5 si Audi Q7, dar pentru multi e o necunoscuta. Compania producatoare publica astazi noi detalii oficiale
  • Hyundai anunta versiunea americana a noului Genesis GV80
  • Primul SUV de lux al sud-coreenilor ajunge peste Ocean cu pana la 370+ CP
  • Modelul de baza ascunde sub capota un benzinar in patru cilindri
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare vor ajunge la vanzare chiar in vara acestui an, potrivit celor mai recente informatii.

Prezentat oficial in urma cu doar doua saptamani, noul Genesis GV80 revine astazi in atentia publicului larg. Motivul este unul cat se poate de simplu: conducerea diviziei de lux a companiei Hyundai a oferit mai multe detalii cu privire la varianta americana a SUV-ului care concureaza impotriva unor nume precum Audi Q7, BMW X5 sau Mercedes GLE.

Comparativ cu modelul destinat pietei din Coreea de Sud, versiunea comercializata in SUA nu va oferi niciun propulsor diesel.

In schimb, clientii americani ai primului SUV din istoria companiei Genesis vor avea de ales intre doua benzinare supraalimentate, dintre care unul cu sase cilindri in V. Cu o capacitate de 3.5 litri si 350+ de cai putere sub capota, respectivul V6 va echipa varianta de top a automobilului care concureaza impotriva unor nume precum Audi Q7, BMW X5 si Mercedes GLE.

La polul opus, versiunea entry-level a modelului GV80 va fi nevoita sa se multumeasca cu o unitate I4 de 2.5 litri si 300 CP.

Asemeni modelul destinat pietei din Coreea de Sud, varianta comercializata in SUA a luxosului SUV de la Genesis va beneficia in standard de o cutie automata cu opt rapoarte. Ramane insa de vazut daca si de-aceasta data tractiunea integrala se va regasi pe lista echipamentelor disponibile in mod optional ori clientii nu vor trebui sa plateasca in plus pentru sistemul respectiv.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Ianuarie 2020