Concureaza cu Golf, dar ofera un motor de aproape doua ori mai mare. In plus, o poti avea si cu tractiune integrala

Concureaza cu Golf, dar ofera un motor de aproape doua ori mai mare. In plus, o poti avea si cu tractiune integrala
  • Noua Mazda3 Sedan porneste in SUA de la 21.000 de dolari
  • Compacta japoneza ofera in standard un benzinar de 2.5 litri
  • Sistemul de tractiune integrala este disponibil contracost
Distribuie pe Facebook

Disponibila la vanzare in schimbul unei sume minime de 21.000 de dolari, cea mai recenta generatie a japonezei Mazda3 Sedan nu este nici pe departe o compacta oarecare.

Anuntata in urma cu mai bine de patru luni, cu ocazia Salonului Auto organizat la Los Angeles in ultima parte a anului 2018, noua Mazda3 incepe sa-si faca - timid, ce este drept, aparitia pe strazi si in showroom-uri.

Peste Ocean, pe piata din Statele Unite ale Americii, compacta japoneza care concureaza impotriva modelului Volkswagen Golf este oferita la vanzare in doua versiuni de caroserie, cu varianta sedan pornind de la 21.000 de dolari.

In aceasta configuratie, noua Mazda3 este disponibila exclusiv in compania unei motorizari aspirate de 2.5 litri si aproximativ 186 de cai putere, pe care clientii o pot asocia unui sistem de tractiune integrala.

Ca o comparatie, modelul Volkswagen Golf - principalul concurent al compactei japoneze, nu (mai) ofera in SUA decat o unitate turbo cu capacitatea cilindrica de 1.4 litri, care livreaza intreaga putere 147 CP doar puntii fata.

Revenind la noua Mazda3 Sedan, vestile bune continua inclusiv la nivelul pachetului de dotari, care poate cuprinde chiar si scaun cu reglare electrica, plus memorie pentru sofer, dar si 12 difuzoare marca Bose.

Totodata, compacta japonezilor se mai poate lauda, spre deliciul celor mai pretentiosi clienti, si cu afisaj pe parbriz, pornire de la buton, display central de 8.8 inch, camera pentru marsarier sau blocuri optice cu tehnologie LED.

Mai multe informatii despre noua Mazda3 (in versiunea) Sedan, dar si primele impresii de la volanul modelului care concureaza cu Volkswagen Golf, ei bine... aflam chiar din urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2019