Concureaza cu S-Class, dar arata ca un coupe cu patru usi. In plus, interiorul foloseste sticla in loc de lemn

Concureaza cu S-Class, dar arata ca un coupe cu patru usi. In plus, interiorul foloseste sticla in loc de lemn
  • Lexus a lansat un nou LS la inceputul anului trecut
  • Automobilul japonez imprumuta forma unui coupe cu patru usi
  • Interiorul scoate la iveala ornamente din sticla
Distribuie pe Facebook

Complet atipica este si gama de motorizari, care mizeaza exclusiv pe sisteme de propulsie hibrid si unitati pe benzina. Atlfel spus, fara diesel-uri in cazul de fata!

Criticata de-a lungul timpului pentru elementele imprumutate de la concurenta directa - iar acum ne referim in special la germanul Mercedes S-Class, formula mai putin cunoscutei nave amiral a companiei Lexus a fost de curand complet regandita.

Anuntata oficial la inceputul anului trecut, cu ocazia Salonului Auto International Nord American de la Detroit, cea mai noua generatie a limuzinei LS iese in evidenta printr-un design avangardist, cu anumite detalii caracteristice coupe-urilor cu patru usi.

De o redesenare completa a avut parte inclusiv departamentul interior, alternativa japonezilor la Audi A8 si BMW Seria 7 scotand la iveala cateva detalii extrem de interesante - precum ornamentele din sticla Kiriko realizate dupa o tehnica speciala.

Sub capota, cea mai noua generatie a limuzinei Lexus LS ramane fidela stilului original si ofera doar propulsoare pe benzina, unele insotite de motoare electrice pentru un plus de performanta, altele de un sistem de supraalimentare cu doua turbine.

Intr-un final, procesul de reinventare a navei amiral din Tara Soarelui Rasare mai cuprinde si o serie de echipamente proaspete, care transforma viata la bord intr-o aventura mai confortabila si mai sigura ca oricand, dupa cum reiese si din acest video:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2018