Concureaza cu S-Class, dar costa cu 30.000 de dolari ori mai putin. VIDEO cu limuzina care face Mercedes sa tremure

Concureaza cu S-Class, dar costa cu 30.000 de dolari ori mai putin. VIDEO cu limuzina care face Mercedes sa tremure
  • Kia a lansat de curand o noua generatie a limuzinei
  • In SUA, preturile pornesc de la 59.900 de dolari
  • Echiparea standard va include numeroase dotari de top
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard este extrem de bogata, printre dotarile oferite fara costuri suplimentare numarandu-se inclusiv scaune fata cu incalzire si racire, trapa cu actionare electrica ori sistem audio cu 17 difuzoare si 900 W putere.

Una dintre cele mai mari si importante realizari ale companiei Kia, nu foarte populara limuzina K900 a primit de curand o noua generatie. Pe piata din Statele Unite ale Americii, preturile de vanzare pornesc de la aproape 60.000 de dolari, insa dotarile...

... incluse in aceasta suma de bani depasesc orice limita a asteptarii. Mai precis, clientii primesc - fara a mai plati ceva in plus, chiar si scaune fata cu incalzire, plus racire, trapa cu actionare electrica ori sistem audio cu 17 difuzoare, care produce 900 W putere.

Fara costuri suplimentare sunt oferite, de asemenea, si scaunele spate cu incalzire, iluminarea ambientala sau display-ul central cu diagonala de 12.3 inch. Totodata, echiparea standard mai cuprinde si tapiterie din piele Nappa, lemn masiv si climatizare automata.

Aditional, clientii celei mai noi generatii a limuzinei Kia K900 au la dispozitie si scaunele spate cu racire ori instrumentele de bord digitale si configurabile. In plus, pe lista dotarilor optionale se mai inscriu si reglarea electrica pentru aceleasi scaune spate.

Din punct de vedere tehnic, versiunea de baza a modelului in cauza combina un benzinar V6 de 3.3 litri si 365 CP cu o cutie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala. Drept urmare, sprinul 0 - 100 km/h ar trebui sa dureze mai putin de sase secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2019