Concurentul lui Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class nu va primi niciun motor diesel

Concurentul lui Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class nu va primi niciun motor diesel
  • Seful Volvo ofera noi informatii despre viitorul S60
  • Modelul in cauza nu va primi niciun motor turbodiesel
  • Lansarea oficiala este programa pentru vara acestui an
Distribuie pe Facebook

Anuntul a fost chiar de catre seful companiei, in cadrul unui interviu acordat publicatiei Financial Times.

Chiar daca a sa premiera mondiala a fost programata abia pentru vara acestui an, cea de-a treia generatie a modelului Volvo S60 nu mai reprezinta deja nicio noutate pentru nimeni.

Iar aceasta dupa ce viitoarea masina proiectata pentru a concura impotrtiva unor nume precum Audi A4, BMW Seria 3 sau Mercedes C-Class a fost fotografiata complet necamuflata.

Singura necunoscuta, doar intr-o oarecare masura insa, o reprezenta gama de motorizari, despre care conducerea companiei suedeze a oferit de curand primele informatii oficiale.

Fara niciun fel de alta introducere ori prezentare, cea de-a treia generatie a modelului Volvo S60 nu va primi nici macar o singura unitate turbodiesel in compartimentul motor.

Dezvaluirea a fost facuta de Hakan Samuelsson in cadrul unui interviu acordat publicatiei Financial Times, care a tinut sa precizeze inclusiv motivul care a stat la baza acestei decizii.

"Nu spunem ca dieselul este mai murdar, dar este mai complicat si mai costisitor", a declarat pentru sursa anterior mentionata persoana care se afla la conducerea companiei suedeze.

Totodata, a fost reconfirmata informatia potrivit careia cea de-a treia generatie a modelului Volvo S60 va debuta in vara acestui an, in cadrul unui eveniment special organizat peste Ocean.

Viitoarea masina proiectata pentru a concura impotrtiva unor nume precum Audi A4, BMW Seria 3 sau Mercedes C-Class va fi construita la noua fabrica a companiei din orasul Ridgeville.

Aceasta ar putea imprumuta gama de motorizari a proaspat (re)lansatului V60, cu precizarea ca celebrele unitati turbodiesel D3 si D4 nu vor mai fi disponibile la vanzare, evident.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Mai 2018