Care nemtoaice? Noua masina de la Volvo te va face sa visezi la o suedeza!

Care nemtoaice? Noua masina de la Volvo te va face sa visezi la o suedeza!
  • Volvo prezinta oficial noul V60
  • Automobilul suedez ofera pana la 390 CP
  • Premiera publica are loc la Geneva
Distribuie pe Facebook

Ajunsa pe mana chinezilor acum mai bine de sapte ani si jumatate, compania Volvo a renascut.

Cu toate ca i-a ingrijorat pe multi, vanzarea catre Geely s-a dovedit miscarea castigatoare pentru Volvo. Compania suedeza este pe cai mari si, tinand cont de ultimele lansari, o va duce extrem de bine inclusiv in perioada urmatoare de timp.

Cel mai recent argument in acest sens il reprezinta noul V60, automobil programat sa debuteze in fata publicului larg chiar luna viitoare, la Geneva. Inspirat de actualul V90, concurentul modelelor Audi A4 Avant, BMW Seria 3 Touring si Mercedes C-Class Estate iese in evidenta printr-un design exterior... de nota 10.

Noul Volvo V60

Noul Volvo V60

Noul Volvo V60

Noul Volvo V60

Nota maxima este pe deplin meritata si de interiorul pentru cinci persoane, care se remarca si de-aceasta data in special prin display-ul de dimensiuni generoase din centrul panoului de bord. Materialele alese cu grija sau spatiul urias de care se vor bucura pasagerii sunt un alt motiv pentru calificativul maxim obtinut de cabina.

Vestile bune continua sub capota, acolo unde versiunea de top T8 Twin Engine ofera o putere maxima de 390 CP. La randul ei, varianta T6 Twin Engine - unde Twin Engine semnaleaza prezenta la datorie a unui sistem de propulsie hibrid, in cazul in care te intrebai cumva, impresioneaza prin cei 340 CP pe care ii produce.

De cealalta parte, fanii motorizarilor traditionale vor putea opta pentru familiarele unitati diesel D3 si D4, respectiv pe benzina T5 si T6. In functie de configuratia finala, fisa tehnica va fi completata fie de tractiuna fata, fie de sistemul AWD.

Asemeni celorlalte automobile ale companiei suedeze, concurentul modelelor Audi A4 Avant, BMW Seria 3 Touring si Mercedes C-Class Estate nu face rabat nici la siguranta. O dovedesc multiplele dotari active disponibile standard ori optional.

Noul Volvo V60

Noul Volvo V60

Noul Volvo V60

Noul Volvo V60

Noul Volvo V60

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (89) Poze Noul Volvo V60
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2018