Concurentul lui Volkswagen Golf s-a lansat si in Romania. Preturile de vanzare pornesc de la 13.833 euro

Concurentul lui Volkswagen Golf s-a lansat si in Romania. Preturile de vanzare pornesc de la 13.833 euro
  • Noua Kia Ceed porneste in Romania de la 15.333 euro
  • Compania sud-coreeana ofera momentan o reducere de 1.500 euro
  • Versiunea de baza ascunde sub capota un 1.4 MPI de 100 CP
Distribuie pe Facebook

Versiunea de baza ofera o motorizare aspirata de 1.4 litri si 100 de cai putere, cuplata la o transmisie manuala cu sase rapoarte de viteza.

La mai bine de trei luni distanta de la prima ei aparitie in fata publicului larg, cea mai noua generatie a modelului Kia Ceed a fost lansata si pe piata auto din Romania. Compacta care concureaza cu Volkswagen Golf este disponibila la vanzare pentru sume incepand de la 15.333 de euro si ofera in versiunea de baza o unitate 1.4 MPI de 100 CP.

Pentru o anumita perioada de timp insa, compania sud-coreeana ofera o reducere de 1.500 de euro - valabila pentru toate variantele de motorizare si echipare, astfel ca preturile de pornire coboara pana la 13.833 de euro. Echiparea standard include lumini de zi cu tehnologie LED, proiectoare de ceata, dar si aer conditionat manual, de exemplu.

Totodata, fara costuri suplimentare sunt oferite si oglinzile exterioare cu reglare electrica si functie de incalzire, un display cu diagonala de cinci inch in partea superioara a consolei centrale, pilotul automat si sistemele de avertizare cu privire la parasirea benzii de rulare, Driver Attention Alert, respectiv Forward Collision Avoidance Assist.

Exceptand unitatea anterior amintita - 1.4 MPI de 100 CP, clientii mai au la dispozitie si o motorizare 1.0 T-GDI cu 120 CP sub capota, un propulsor 1.4 T-GDI de 140 CP si, nu in ultimul rand, un motor diesel cu capacitatea cilindrica de 1.6 litri, disponibil in doua versiuni de putere. Una dintre acestea dezvolta 115 CP, iar cealalta 136 CP.

Dezvelita in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din primavara, cea mai noua generatie a modelului Kia Ceed beneficiaza in continuare de un ampatament de 2.650 mm. Cresterea latimii, cumulata cu scaderea inaltimii aduc o pozitie de condus mai joasa, plus o capacitate de incarcare a portbagajului superioara.

Kia Ceed - Galerie Foto

Kia Ceed - Galerie Foto

Kia Ceed - Galerie Foto

Kia Ceed - Galerie Foto

Kia Ceed - Galerie Foto

Kia Ceed - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (126) Poze Kia Ceed - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Iulie 2018