Concurentul noului S-Class a primit un facelift major. Uite cum arata versiunea mult imbunatatita

Concurentul noului S-Class a primit un facelift major. Uite cum arata versiunea mult imbunatatita
  • Genesis publica primele imagini oficiale ale noului G90
  • Limuzina sud-coreeana este oferita alaturi de trei benzinare
  • Modificarile estetice vizeaza atat interiorul, cat si exteriorul
Distribuie pe Facebook

Oficialii diviziei de lux ai companiei Hyundai au publicat in dimineata acestei zile primele fotografii si informatii referitoare la versiunea imbunatatita a primului Genesis G90 din istoria planetei Pamant.

S-Class, A8 sau chiar Seria 7. Sunt primele optiuni care le vin in minte celor aflati in cautarea limuzinei supreme. Nu si singurele insa, modele precum LS sau Panamera meritand la randul lor intreaga atentie a publicului devorator de automobile de lux.

Din 2015, aceasta lista exclusivista a fost completata cu primul Genesis G90 din istorie. Mandria diviziei premium a companiei Hyundai, vehiculul in cauza a impresionat in special prin raportul calitate / oferta / pret, imbatabil in segment.

Astazi, la doar trei ani de la prezentarea modelului original, actorii implicati in proiectul respectiv scot la iveala versiunea imbunatatita a limuzinei sud-coreene. Automobilul de lux prezinta un design nou, atat la interior, cat mai ales la exterior.

Blocurile optice redesenate de la zero, grila supradimensionata a radiatorului, dar si jantele cu aspect retro se numara printre principalele elemente care separa acest Genesis G90 de predecesorul sau. Surprizele nu se opresc insa aici, evident.

In spatele portierelor inchise, versiunea imbunatatita a limuzinei sud-coreene se lauda cu un sistem de infotainment regandit, dar si cu mai multe optiuni la nivel ornamente / tapitere. Au aparut in peisaj, totodata, si unele noutati tehnologice.

Mai precis, automobilul proiectat pentru a concura impotriva lui S-Class vine inclusiv cu un sistem care trece automat modelul de lux in modul de recirculare a aerului atunci cand senzorii detecteaza, printre altele, apropierea unui tunel.

Clientii noului Genesis G90 se vor mai bucura - in standard sau doar optional, si de suspensie adaptiva cu amortizoare electrice, de Active Noise Cancellation, dar si de un display central urias, care masoara nu mai putin de 12.3 inch in diagonala.

Gama de motorizari cuprinde trei optiuni diferite, marea batalie urmand a se da intre un V6 aspirat de 3.8 litri, un V6 turbo de 3.3 litri si, nu in ultimul rand, un V8 aspirat de cinci litri. Inutil de precizat, toate motoarele oferite sunt pe benzina.

Genesis G90 Facelift

Genesis G90 Facelift

Genesis G90 Facelift

Genesis G90 Facelift

Genesis G90 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Genesis G90 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Noiembrie 2018