Copia modelului Range Rover Evoque a primit un facelift. Cum arata acum faimoasa masina chinezeasca

Copia modelului Range Rover Evoque a primit un facelift. Cum arata acum faimoasa masina chinezeasca
  • Copia modelului Range Rover Evoque a primit un facelift
  • Masina chinezeasca propune acum noi spoilere fata si spate
  • Gama de motorizari a fost completata cu un benzinar 1.5 turbo
Distribuie pe Facebook

Copia modelului Range Rover Evoque a primit un facelift. Cum arata acum faimoasa masina chinezeasca, vedem chiar in imaginile urmatoare.

Landwind X7, faimoasa copie chinezeasca a modelului Range Rover Evoque, a primit un facelift la doar doi ani de la momentul lansarii sale oficiale. Designerii companiei din provincia Jiangxi au operat mai multe modificari la nivelul caroseriei.

Schimbari notabile intalnim atat in partea frontala, cat si in cea posterioara, blocurile optice, dar si spoilerele, respectiv alte cateva detalii abordand o noua tema. Alaturi de un aspect proaspat ne intampina, de altfel, si jantele din aliaj.

Pentru moment nu exista niciun fel de informatie sau fotografie oficiala cu privire la capitolul interior. Reamintim insa ca versiunea pre-facelift a modelului Landwind X7 nu avea nicio treaba cu originalul, in speta britanicul Range Rover Evoque.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, presa locala anunta o noua motorizare pentru crossover-ul companiei din provincia Jiangxi. Este vorba, mai precis, despre un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de 1.5 litri si puterea de 160 CP.

Clientii pot opta in continuare si pentru motorul versiunii pre-facelift, un 2.0 turbo capabil sa produca 190 de cai putere. In aceasta configuratie, modelul Landwind X7 oferea atat o manuala cu sase rapoarte, cat si o automata opt trepte.

Acum, daca discutam despre costuri, copia chinezeasca a britanicului Range Rover Evoque este disponibila la vanzare de la 100.000 de yuani. De cealalta parte, crossover-ul Land Rover are un pret de pornire de aproape patru ori mai mare.

Landwind X7 Facelift

Landwind X7 Facelift

Landwind X7 Facelift

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2017