Coreenii au dat lovitura. Noua lor masina arata absolut demential si ofera pana la 370 CP

Coreenii au dat lovitura. Noua lor masina arata absolut demential si ofera pana la 370 CP
  • Noua Kia Stinger prezinta un exterior sportiv, tipic unui fastback
  • Interiorul se lauda cu materiale premium si tehnologii de ultima ora
  • Gama de motorizari ofera unitati turbo cu pana la 370 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Americanii nu se mai satura de noua Kia Stinger. Cei mai norocosi dintre ei au fost chemati sa admire de aproape impresionanta creatie a marcii sud-coreene.

Una dintre cele mai interesante masini ale anului 2017, noua Kia Stinger se lauda cu un design sportiv si performante pe masura. In timp ce exteriorul specific unui fastback in cinci portiere reprezinta punctul principal al privitorului, soferul se va bucura sa afle ca poate experimenta furia a pana la 370 de cai putere.

Numai vesti bune avem, de asemenea, si pentru pasionatul de tehnologie. Asemeni modelelor de ultima generatie, creatia companiei sud-coreene adopta un ecran tactil in partea superioara a consolei centrale si numerosi senzori / radare / camere la spoilerelor fata - spate sau alte componente de caroserie.

Toate informatiile oficiale cu privire la noua Kia Stinger sunt disponibile la aceasta adresa. Pentru persoanele deja familiarizate cu masina asiatica, trecem direct la subiectul principal al acestui material: un video de aproximativ cinci minute, care ne 'ofera' turul complet al respectivului automobil.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 August 2017