Costa cat un BMW Seria 3, dar ofera cu 72 CP mai mult. In plus, toate dotarile care conteaza sunt standard

Costa cat un BMW Seria 3, dar ofera cu 72 CP mai mult. In plus, toate dotarile care conteaza sunt standard
  • Hyundai publica preturile pentru noul Genesis G70
  • In SUA, versiunea de baza costa exact cat un BMW 320i
  • Modelul sud-coreeana ofera insa 72 CP in plus
Distribuie pe Facebook

Genesis, divizia de lux a companiei Hyundai, a publicat zilele acestea lista de preturi a noului G70. Cel mai ieftin model costa 34.900 de dolari, cat un BMW 320i.

La aproape un an de la aparitia primelor fotografii si informatii oficiale, Hyundai a pus capat asteptarii si a publicat preturile cu care noul Genesis G70 se va vinde peste Ocean.

In Statele Unite ale Americii, de exemplu, automobilul diviziei de lux a companiei sud-coreene va porni de la 34.900 de dolari, atat cat costa si un BMW 320i de ultima generatie.

Genesis G70 - Preturi

Genesis G70 - Preturi

Spre deosebire insa de cel din urma - model cu care concureaza, de altfel, in mod diferit, noul Genesis G70 adopta in versiunea de baza un benzinar turbo de doi litri si 252 de cai putere.

Printre dotarile standard ale variantei 2.0T Advanced se mai numara si o cutie automata cu opt rapoarte, un sistem de tractiune spate, dar si jante din aliaj cu diametrul pe 18".

Luminile de zi LED, climatizarea automata, tapiteria din piele, plus scaunele cu actionare electrica si ecranul central de 8 inch sunt oferite, de asemenea, fara costuri suplimentare.

Un lucru similar se mai poate spune si despre urmatoarele sisteme de siguranta: Smart Cruise Control, Forward Collision Avoidance, Lane Keep Assist sau Blind-Spot Collision Warning.

Genesis G70 - Preturi

Pentru alti 5.000 de dolari sau, daca vrei, un total de 39.900 de dolari, modelul Genesis G70 2.0T Elite aduce si faruri LED, scaune ventilate, GPS si chiar 15 difuzoare Lexicon.

In varful listei regasim versiunea 2.0T Prestige care, la 44.900 de dolari, scoate la iveala o tapiterie din piele Nappa, cusaturi realizate sub forma de carouri, plus afisaj pe parbriz.

Asemeni actualului Seria 3, automobilul diviziei de lux a companiei sud-coreene este disponibil si intr-o varianta cu sase cilindri, in cazul de fata dispusi intr-o configuratie in V.

Cel mai ieftin model G70 3.3T Advanced, care pleaca 43.750 de dolari - un pret oarecum decent daca tinem cont de unitatea cu doua turbine si 365 CP din compartimentul motor.

Genesis G70 - Preturi

Genesis G70 - Preturi

Genesis G70 - Preturi

Genesis G70 - Preturi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze Genesis G70 - Preturi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2018