Costa cat un S500 in versiunea Long. Ai plati atatia bani pe EL?

Costa cat un S500 in versiunea Long. Ai plati atatia bani pe EL?
  • Un Volvo XC90 EXCELLENCE a fost scos la vanzare in Germania
  • SUV-ul suedez are un pret de aproximativ 120.000 de euro
  • Cumparatorul va avea parte de aproape toate dotarile din lume
Distribuie pe Facebook

Un exclusivist Volvo XC90 EXCELLENCE a fost scos recent la vanzare in Germania, spectaculosul produs al marcii suedeze venind la pachet alaturi de un pret de 119.990 euro.

Indiferent ca vorbim despre modul in care arata, felul in care performeaza sau dotarile pe care le ofera in standard ori optional, noul Volvo XC90 ocupa - indiscutabil si indubitabil - un loc fruntas in topul celor mai impresionante SUV-uri ale planetei.

Apoi avem echiparea EXCELLENCE a SUV-ului suedez care, dupa umila noastra parere, joaca in propria liga. Patru scaune individuale, o consola care se intinde de-a lungul intregului cockpit si un compartiment refrigerator pentru sticlele de sampanie?

Volvo XC90 EXCELLENCE de vanzareVolvo XC90 EXCELLENCE de vanzare

Nu-i de mirare ca un astfel de exemplar ajunge sa coste si 119.990 euro, asa cum se intampla in cazul de fata. Exact, 119.990 euro sau, daca vrei, cu aproape 6.000 de euro mai mult decat un Mercedes S500 4Matic in versiunea cu ampatament marit.

Si asta in conditiile in care limuzina germana este nou-nouta, iar automobilul marcii din Goteborg... ei bine, automobilul marcii din Goteborg a parcurs deja in cele doua luni de la momentul iesirii sale de pe linia de productie undeva in jurul a 5.000 de kilometri.

Lasand insa in urma comparatiile dintre Mercedes-ul S500 4Matic Long si Volvo-ul XC90 EXCELLENCE descoperim ca exclusivistul SUV suedez isi mai intampina pasagerii - sau, mai bine zis, fundul si spatele acestora, alaturi inclusiv de incalzire, racire si masaj.

Volvo XC90 EXCELLENCE de vanzareVolvo XC90 EXCELLENCE de vanzare

Tot pe lista cu specialitati mai putem adauga si sistemul audio de inalta fidelitate de la Bowers & Wilkins ori paharele marca Orrefors, meniul continuand cu banalele insertii de piele fina (si partial perforata), ornamente din lemn masiv sau accente metalice.

Fii fara niciun fel grija, in schimbul celor 119.990 euro primesti si intrumente digitale de bord, climatizare automata cu control pe patru zone, navigatie, internet prin Wi-Fi, lumina ambientala sau ultimele noutati in materie de siguranta activa si pasiva.

Plus un sistem de propulsie hibrid, care combina nelipsitul motor electric cu un benzinar de doi litri - supraalimentat cu ajutorul atat al unei turbine, cat si al unui compresor mecanic - pentru un total de aproximativ 408 cai putere.

Volvo XC90 EXCELLENCE de vanzareVolvo XC90 EXCELLENCE de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Volvo XC90 EXCELLENCE de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Septembrie 2016