Costa cu 1.200 dolari mai putin decat un BMW 540i, insa ofera 365 CP. Mare pacat ca nu se vinde si in Europa

  • Noul Genesis G80 Sport se vinde in SUA pentru 55.250 dolari
  • Propulsia este asigurata de o unitate V6 de 365 cai putere
  • Echiparea standard cuprinde numeroase dotari de lux si confort
Distribuie pe Facebook

Hyundai a publicat la sfarsitul acestei saptamani pretul de vanzare al noului Genesis G80 Sport. Pus in miscare de un V6 cu 365 CP sub capota, respectivul model porneste de la 55.250 dolari.

Dezvelit in premiera mondiala chiar la inceputul acestui an, cu ocazia Salonului Auto International de la Detroit, noul Genesis G80 Sport iese in evidenta printr-o pereche de spoilere agresiv stilizate, respectiv un set de jante supradimensionate.

Capota bombata a motorului, pragurile laterale proeminente si evacuarea cvadrupla completeaza meniul exterior, pe cand volanul in trei spite, scaunele fata sport sau ornamentele din carbon se numara printre principalele atractii ale interiorului.

Genesis G80 Sport

Genesis G80 Sport

In ceea ce priveste departamentul tehnic, oferta modelului originar din Coreea de Sud impresioneaza atat prin unitatea V6 twin-turbo de 3.3 litri si 365 de cai putere, cat si prin transmisia automata echipata cu un total de opt rapoarte.

Lista cu dotari standard mai include, pe langa elementele anterior mentionate, blocuri optice cu tehnologie LED, tapiterie din piele livrata alaturi de cusaturi contrastante, dar si un sistem multimedia cu ecran tactil de 9.2 inch, plus 17 difuzoare.

Fara niciun fel de cost suplimentar sunt oferite, de asemenea, si afisajul pe parbriz, trapa panormica, incarcarea wireless pentru telefonul mobil ori scaunele sport cu functii de reglare electrica, memorare a pozitiei, incalzire si, totodata, racire.

Asa cum precizam anterior, noul Genesis G80 Sport este disponibil la vanzare in schimbul unei sume minime de 55.250 dolari sau 57.750 dolari in cazul in care clientii opteaza pentru versiunea echipata cu un sistem de tractiune integrala.

Drept urmare, modelul sud-coreean este cu aproximativ 1.200 dolari mai ieftin decat un BMW 540i si cu numai 3.100 dolari mai scump comparativ cu un Mercedes E300 - care ascunde sub capota un propulsor in patru cilindri, de 241 cai putere.

Genesis G80 Sport

Genesis G80 Sport

Genesis G80 Sport

Genesis G80 Sport

Genesis G80 Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Genesis G80 Sport
mai multe