Costa cu 4.400 de dolari mai putin decat un BMW, dar ofera cu 24 de cai mai mult. In plus, scaunele incalzite si display-ul central de 10.2 inch sunt standard

Costa cu 4.400 de dolari mai putin decat un BMW, dar ofera cu 24 de cai mai mult. In plus, scaunele incalzite si display-ul central de 10.2 inch sunt standard
  • Costa cu 4.400 de dolari mai putin decat un BMW, dar ofera cu 24 de cai mai mult
  • In plus, scaunele incalzite si display-ul central de 10.2 inch sunt standard
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv faruri Jewel Eye LED, plus tapiterie din piele sintetica si lumini ambientale.

Anuntata in urma cu doar cateva zile, in a doua jumatate a toamnei anului 2021, mult anticipata versiune imbunatatita a masinii oferite sub denumirea de RDX are, intr-un final, si o nota de plata. Potrivit ultimelor informatii si detalii date publicitatii de conducerea marcii Acura, preturile de vanzare pornesc de la 39.300 de dolari si urca pana la 53.300 de dolari - inainte de a pune la socoteala si costul eventualelor dotari si echipamente optionale, daca mai trebuia precizat.

Acura RDX

Acura RDX

Proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Audi Q5, BMW X3, dar si Mercedes GLC, printre altele, respectiva reteta este disponibila alaturi de numai o singura motorizare, clientii fiind nevoiti sa se multumeasca exclusiv cu o unitate turbo de doi litri si circa 272 de cai, in patru cilindri, pe benzina.

O transmisie automata cu zece rapoarte si padele pentru schimbarea treptelor de viteza reprezinta unica optiune la nivelul cutiei, livrarea valorilor maxime facandu-se fie catre rotile fata - in cazul variantelor inferioare, fie catre ambele punti, daca vine vorba despre echiparile superioare. Referitor la configuratia de baza, lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri Jewel Eye LED, tapiterie din piele sintetica, jante pe 19 inch, lumini ambientale si instalatie audio cu noua boxe.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici scaunele fata cu functie de incalzire sau display-ul central cu diagonala de 10.2 inch, la nivelul retetei de 39.300 de dolari facandu-si loc si climatizarea cu reglare a temperaturii pe doua zone, pilotul automat adaptiv, franarea autonoma de urgenta, asistentul pentru mentinerea benzii.

Acura RDX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Acura RDX
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Noiembrie 2021