Costa cu 6.000 de dolari mai putin decat un BMW similar, insa are 250 CP sub capota. In plus, farurile LED sunt standard

Costa cu 6.000 de dolari mai putin decat un BMW similar, insa are 250 CP sub capota. In plus, farurile LED sunt standard
  • Primul Lincoln Corsair din istorie pleaca de la 35.945 de dolari
  • Modelul de baza ofera o motorizare turbo de doi litri si 250 de cai
  • Pachetul cu dotari oferite in standard este unul extrem de generos
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite si jantele din aliaj pe 18 inch, climatizarea automata cu reglare a temperaturii pe doua zone sau camera pentru marsarier.

Anuntat in urma cu aproape jumatate de an, cu ocazia Salonului Auto organizat la New York in perioada 19 - 28 aprilie, primul Lincoln Corsair din istorie este comercializat la preturi incepand de la doar 35.945 de dolari. In versiunea de baza, crossover-ul care concureaza cu Audi Q5 si BMW X3 mizeaza pe o motorizare turbo cu cilindri in linie si capacitatea de doi litri, proiectata pentru a dezvolta o putere maxima de 250 de cai.

Livrarea valorii respective se face exclusiv catre puntea fata, insa un sistem de tractiune integrala este disponibil in mod optional, contra unei sume aproximative de 3.600 de dolari.

In ceea ce priveste dotarea standard, blocurile optice cu tehnologie LED, jantele din aliaj cu diametrul pe 18 inch ori climatizarea automata cu reglare a temperaturii pe doua zone reprezinta numai cateva exemple in acest sens. Aceasta lista poate continua aproape la nesfarsit, cu o cutie automata cu opt rapoarte, scaune fata cu reglare electrica si functie de memorare a pozitiei, instalatie audio cu zece difuzoare etc.

Asemeni concurentei germane - formata din automobile precum Audi Q5 si BMW X3, primul Lincoln Corsair din istorie se vinde exclusiv in compania unor propulsoare turbo pe benzina.

Cea de-a doua optiune pe care clientii o au in cazul de fata la dispozitie consta intr-o unitate cu capacitatea de 2.3 litri, care dezvolta 280 de cai putere - asemeni unui Ford Focus ST de ultima generatie. O alta veste buna consta in faptul ca, de aceasta data, sistemul de tractiune integrala nu mai este oferit in mod optional, contracost, ci se regaseste in cadrul brosurii oficiale la categoria echipamentelor incluse in pretul de baza.

Lincoln Corsair - Galerie Foto

Lincoln Corsair - Galerie Foto

Lincoln Corsair - Galerie Foto

Lincoln Corsair - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (98) Poze Lincoln Corsair - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Octombrie 2019