Costa cu peste 3.500 de dolari mai putin decat Seria 3, insa ofera 272 CP. In plus, farurile Full-LED si scaunele incalzite sunt standard

Costa cu peste 3.500 de dolari mai putin decat Seria 3, insa ofera 272 CP. In plus, farurile Full-LED si scaunele incalzite sunt standard
  • Costa cu peste 3.500 de dolari mai putin decat Seria 3, insa ofera 272 CP
  • In plus, farurile Full-LED si scaunele incalzite sunt standard
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu transmisia automata in zece rapoarte si jantele din aliaj pe 18 inch, disponibile la randul lor fara niciun fel de cost suplimentar.

Lansata cu surle si trambite la inceputul acestei veri, cea de-a doua generatie a masinii comercializate de compania Acura sub denumirea de TLX are, incepand de astazi, si un pret de vanzare. Peste Ocean, pe piata din SUA, suma minima de platit porneste de la 37.500 de dolari, in timp ce meniul primit la schimb debuteaza cu o motorizare 2.0 turbo, pe benzina, de 272 CP si undeva in jurul a 379 Nm, conform ultimelor informatii oficiale date publicitatii.

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, totodata, si transmisia automata in zece rapoarte, jantele din aliaj cu diametrul de 18 inch sau farurile Full-LED, dupa cum precizam inclusiv anterior.

Acura TLX

Acura TLX

Cea mai accesibila varianta a noii game Acura TLX se mai poate lauda, in plus, si cu o tapiterie realizata din piele artificiala, display-ul central cu diametrul de 10.2 inch si iluminare ambientala. Nu lipsesc insa de pe lista cu dotari standard nici scaunele fata cu actionare electrica si functie de incalzire, iluminarea ambientala, sistemul de infotainment compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto, comenzile vocale ori instalatia audio cu zece difuzoare, de exemplu.

Tractiunea integrala este disponibila contracost, masina anuntata in prima parte a lunii iunie urmand a-si intampina clientii mai pretentiosi si alaturi de alte optionale, inclusiv afisaj pe parbriz.

De asemenea, cea mai recenta generatie a celebrei berline vandute de compania Acura sub denumirea de TLX va fi comercializata si intr-o versiune de performanta Type S, a carei nota de plata va trece de 50.000 de dolari, potrivit primelor estimari oficiale. Sub capota, aceasta va gazdui un benzinar turbo cu sase cilindri in V si o capacitate de trei litri, ce va livra ambelor punti - tot prin intermediul unei cutii automate cu zece rapoarte, un total de 355 CP.

Acura TLX

Acura TLX

Acura TLX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Acura TLX
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 August 2020