Cu el, nemtii vor sa inlocuiasca Passat-ul CC. PREZENTARE VIDEO

Cu el, nemtii vor sa inlocuiasca Passat-ul CC. PREZENTARE VIDEO
  • Noul Volkswagen Arteon a debutat public la Geneva
  • Automobilul german prezinta un design spectaculos
  • Clientii vor avea la dispozitie pana la 280 cai putere
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva o noua generatie a faimosului sau coupe cu patru usi.

Nebunia creata in jurul proaspat lansatului Volkswagen Arteon continua si astazi. Cu cinci materiale video ce surprind in detaliu inlocuitorul modelului CC, in cazul in care te intrebai.

Inainte insa de toate, avem cateva precizari de facut cu privire la noul coupe cu patru usi din Wolfsburg. Cum ca el foloseste aceeasi platforma modulara MQB precum ultimul Passat, de exemplu.

Apoi sunt motorizarile turbo cu puteri cuprinse intre 150 si 280 CP. Care, in cazul versiunilor superioara, lucreaza alaturi de cutia automata DSG si sistemul de tractiune integrala 4Motion.

Din punct de vedere estetic, proaspat lansatul Volkswagen Arteon impresioneaza. In special la exterior, acolo unde preia - fara prea mari modificari, design-ul spectaculos al conceptului Sport Coupe GTE.

La inaltime se ridica si interiorul, bineinteles. Aici, inlocuitorul modelului CC reuseste sa atraga atentia prin ceasurile digitale ascunse in spatele volanului si ecranul tactil de 9.2 inch.

Fireste, din meniu nu lipsesc nici sistemele de siguranta activa. Printre acestea se numara si pilotul automat adaptiv, franarea autonoma de urgenta sau asistentul pentru mentinerea benzii de rulare, bineinteles.

Pretul noului coupe cu patru usi din Wolfsburg? Nu exista momentan niciun fel de informatie cu privire la acest aspect, ci o certitudine ca el va fi mai mare decat in cazul ultimului Passat.

Distribuie pe Facebook
mai multe