Cu sau fara faruri full-LED? Noul Clio Facelift ajunge in Romania la un pret de...

Cu sau fara faruri full-LED? Noul Clio Facelift ajunge in Romania la un pret de...
  • Versiunea imbunatatita a modelului Renault Clio a fost lansata si pe piata auto din Romania
  • Clientii masinii franceze de clasa mica vor avea de scos din buzunare o suma minima de 10.700 euro
  • Gama de motorizari cuprinde diverse optiuni pe benzina si motorina, in 3 sau 4 cilindri
Distribuie pe Facebook

Versiunea imbunatatita a modelului Renault Clio a fost lansata si pe piata auto din Romania, clientii masinii franceze de clasa mica avand de scos din buzunare o suma minima de 10.700 euro.

Dezvaluit oficial la mijlocul lunii trecute si programat sa debuteze in mod public la inceputul lui octombrie, atunci cand Salonul Auto de la Paris isi va deschide larg portile, noul Clio Facelift propune, pentru inceput, o parte frontala subtil restilizata si oferita in premiera, contra-cost, alaturi de blocuri optice full-LED.

Numeroase modificari au fost operate, de asemenea, si la nivelul posteriorului, designerii francezi completand pachetul vizual al modelului de clasa mica de la Renault cu optiuni proaspete la nivel de jante, respectiv culori exterioare. In ceea ce priveste meniul interior, avem materiale de calitate superioara si volan restilizat in trei spite.

Renault Clio Facelift - Galerie FotoRenault Clio Facelift - Galerie Foto

Renault Clio Facelift - Galerie Foto

Pentru cei care pun accentul pe tehnologie, noul Clio Facelift dispune de trei sisteme diferite de infotainment, instalatie audio Bose, dar si navigatie TomTom ori iluminare ambientala. Nu lipsesc insa din peisaj nici asistentul la parcare Easy Park sau farurile full-LED despre care discutam inclusiv anterior.

La nivel de motorizari, versiunea imbunatatita a modelului de clasa mica de la Renault anunta aparitia sub capota a unui turbodiesel de 1.5 litri si 110 cai putere, respectiv introducerea unei cutii manuale pentru unitatea TCe 120. Clientii au in continuare la dispozitie si o varianta RS, pusa in miscare de un 1.6 turbo cu pana la 220 CP.

Trecand peste informatiile pe care le stiam deja si revenind la noutatile pe care ni le aduce astazi, precizam ca proaspat anuntatul Clio Facelift este disponibil la vanzare pe piata auto din Romania in schimbul unei sume minime de 10.700 euro - in schimbul careia cumparatorii vor primi unitatea 1.2 SCe de 75 CP.

Renault Clio Facelift - Galerie Foto

Renault Clio Facelift - Galerie FotoRenault Clio Facelift - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (72) Poze Renault Clio Facelift - Galerie Foto
mai multe