Cum arata interiorul noului Cadillac Escalade

Cum arata interiorul noului Cadillac Escalade
  • Noul Cadillac Escalade va fi prezentat pe 7 octombrie
  • SUV-ul va beneficia de un interior ornat cu piele si lemn
  • Nu vor lipsi din meniu nici ceasurile digitale sau sistemul CUE
Distribuie pe Facebook

O prima imagine oficiala a viitorului Cadillac Escalade si-a facut astazi aparitia pe internet, fotografia in cauza deconspirand aspectul interior cu care se va putea lauda urmatoarea generatie a popularului SUV american.

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala la inceputul saptamanii viitoare, in cadrul unui eveniment special organizat in New York, noul Cadillac Escalade se va putea lauda in fata noastra cu un interior imbunatatit considerabil, ce aduce in prim plan o plansa de bord al carei design preia numeroase inspiratii de la modelele ATS, CTS si, nu in ultimul, XTS.

De asemenea, urmatoarea generatie a popularului SUV american va mai impresiona si prin numeroasele insertii de piele regasite atat la nivelul bordului, cat si la nivelul consolei centrale, respectiv fetelor usilor, insertii de piele cusute manual si oferite in compania unor ornamente realizate din lemn autentic, dar si prin cotiera supradimensionata - un element caracteristic de altfel SUV-urilor de peste Ocean.

Iar asta nu e tot. Asa cum se poate observa si in aceasta prima fotografie oficiala, noul Escalade se va bucura si de prezenta instrumentelor de bord digitale, respectiv serviciile sistemului de infotainment Cadillac CUE, in timp ce schimbatorul transmisiei automate este pozitionat la nivelul coloanei volanului.

Asadar, acestea fiind spuse, urmatoarea generatie a popularului SUV american pare sa se beneficieze de un interior de calitate si placut privirii, insa poate atinge si chiar depasi oare acesta standardul impus de modelele de lux precum Mercedes GL-Class sau Range Rover? Tu ce parere ai?

Cadillac Escalade - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Octombrie 2013