Cum arata interiorul noului Mercedes V-Class, inlocuitorul lui Viano

Cum arata interiorul noului Mercedes V-Class, inlocuitorul lui Viano
  • Mercedes publica primele imagini cu viitorul V-Class
  • Automobilul inlocuieste modelele Viano si R-Class
  • Principala atractie este reprezentata de interiorul luxos
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Mercedes nu fac rabat de la calitate si lux nici macar atunci cand vine vorba de o... duba de transport persoane.

Este oficial. Dupa o cariera de aproape zece ani, actuala generatie a modelului Mercedes Viano va fi inlocuita cu un nou automobil. Un automobil care, conform mai multor zvonuri, va avea rolul si de succesor al esecului (cel putin din punct de vedere al unitatilor comercializate) denumita Mercedes R-Class.

Acest nou automobil va purta denumirea de Mercedes V-Class si va debuta in premiera mondiala, cel mai probabil, in cadrul Salonului Auto de la Geneva din primavara anului viitor. Nu stim cum va arata la exterior, insa astazi avem ocazia de a vedea cum va arata la interior. Si putem spune ca suntem de-a dreptul impresionati.

Mercedes V-Class - Poze Spion

Ocupa unul dintre cele doua locuri fata - fie pe cel al soferului, fie pe cel al pasagerului din dreapta, iar viitorul Mercedes V-Class te va rasfata cu eleganta si luxul unei limuzine de lux, inlocuitorul modelului Viano iesind in evidenta in special prin plansa sa de bord imbracata in piele si accesorizata atat cu ornamente din lemn, cat si cu insertii metalice.

Iar asta nu e tot. Atat soferul, cat si pasagerul sau din dreapta se vor bucura de fotolii imbracate in piele si reglabile electric, in timp ce sistemul de climatizare poate fi reglabil in mod automat si ofera setari individuale. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici telefonul, navigatia sau sistemul de infotainment ce va afisa toate informatiile vitale pe un ecran de dimensiuni generoase ce poate fi controlat prin intermediul unui joystick. Mai mult de-atat, noul Mercedes V-Class se poate lauda si cu lumina ambientala sau, principala atractie, tehnologia touchpad!

Mercedes V-Class - Poze Spion

Asa cum era de asteptat, aceeasi lumina ambientala va face senzatie si printre ocupantii locurilor spate, care au la dispozitie patru fotolii imbracate in piele si reglabile manual, numeroase spatii de depozitare si prize de 12 volti.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes V-Class - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Octombrie 2013