Cum arata noua Skoda Rapid in versiunea break

Cum arata noua Skoda Rapid in versiunea break
Dezvaluita in premiera mondiala in toamna anului trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, noua Skoda Rapid se pregateste sa primeasca o a doua versiune de caroserie.
Distribuie pe Facebook

Asteptata sa debuteze in mod oficial chiar in toamna acestui an, atunci cand urmeaza sa ia startul cea de-a 65-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt, noua Skoda Rapid Spaceback se remarca prin acelasi design modern caracteristic versiunii sedan, singurele diferente notabile dintre cele doua automobile fiind date de geamurile, respectiv portierele posterioare alungite, la care se mai adauga si haionul / portbagajul specific modelelor break.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noua Skoda Rapid Spaceback va fi disponibila cel mai probabil in compania acelorasi unitati ce echipeaza si versiunea sedan. Drept urmare, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie numeroase propulsoare pe benzina si motorina, dupa cum urmeaza:

- 1.2 MPI de 75 cai putere si 112 Newton-Metri;

- 1.2 TSI de 86 sau 105 cai putere;

- 1.4 TSI de 122 cai putere si 200 Newton-Metri;

- 1.6 TDI de 90 sau 105 cai putere.

Informatiile cu privire la varianta break a modelului Skoda Rapid se opresc pentru moment aici, ocazie de care profitam pentru a reaminti ca sedanul de clasa compacta al constructorului ceh poate fi achizitionat, pe piata auto din Romania, in schimul unei sume minime de 11.797 euro.

Skoda Rapid Spaceback

Skoda Rapid Spaceback

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Iunie 2013