Cum arata noul C5 CrossTourer, rivalul Citroen pentru Octavia Scout si Passat Alltrack

Cum arata noul C5 CrossTourer, rivalul Citroen pentru Octavia Scout si Passat Alltrack
  • Citroen prezita noul C5 CrossTourer
  • Modelul va debuta la Salonul de la Geneva
  • Preturile pornesc de la 31.950 euro
Distribuie pe Facebook

Francezii de la Citroen vor sesi in cadrul Salonului Auto de la Geneva cu o noua versiune de echipare pentru modelul de clasa medie C5. Despre ce este insa vorba mai exact, ramane sa aflam chiar din randurile urmatoare.

Desfasurata in perioada 6 - 16 martie 2014, cea de-a 84-a editie a evenimentului Geneva Motor Show promite numeroase noutati in materie de automobile, modelul C5 CrossTourer pregatit de francezii de la Citroen reprezetand doar una dintre surprizele pe care le vor putea admira vizitatorii expozitiei organizate in cadrul Centrului Palexpo.

Citroen C5 CrossTourer

Proiectat pentru a rivaliza cu modelele Opel Insignia Country Tourer, Skoda Octavia Scout si Volkswagen Passat Alltrack, noul Citroen C5 CrossTourer se remarca inca de la prima sa aparitie printr-un design robust, caracterizat de o serie de detalii speciale, precum protectiile de aluminiu pentru spoilerele fata si spate sau ornamentele de culoare gri mat pentru bosajele rotilor.

Citroen C5 CrossTourer

Nu vor trece insa neobservate nici oglinzile laterale cu aspect cromat sau barele longitudinale aplicate plafonului, lista cu atractiile vizuale regasite la nivel de interior incheindu-se cu jantele pe 18 inci, finisate in doua culori. In ceea ce priveste aspectul interior, noul Citroen C5 CrossTourer iese in evidenta prin aceleasi linii si forme precum versiunea C5 Tourer.

Citroen C5 CrossTourer

Referitor la gama de motorizari, rivalul producatorului francez de automobile pentru modelele Opel Insignia Country Tourer, Skoda Octavia Scout si Volkswagen Passat Alltrack ofera propulsori exclusiv pe motorina, ce livreaza puteri maxime cuprinse intre 115 si 200 CP. In functie de alegerea facuta, lista cu dotari include suspensia ajustabila Hydractive III+, sistemul Intelligent Traction Control, tapiterie din piele si masaj pentru scaunul soferului.

Citroen C5 CrossTourer

Pentru cei interesati, noul C5 CrossTourer de la Citroen are un pret de pornire de 31.950 euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Citroen C5 CrossTourer
mai multe