Cum arata noul Ghibli, cel de-al doilea sedan din gama Maserati

Cum arata noul Ghibli, cel de-al doilea sedan din gama Maserati
Constructorul italian Maserati continua extinderea gamei sale de modele si pregateste lansarea unui nou automobil cu patru usi. Vorbim despre versiunea moderna a legendarului Ghibli, care va debuta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Shanghai, eveniment ce ia startul pe 21 aprilie.
Distribuie pe Facebook

Dupa ce-au lansat modelul Quattroporte intr-o noua generatie, italienii de la Maserati se concentreaza acum pe readucerea la viata a legendarului Ghibli. Spre deosebire de versiunile anterioare insa, varianta moderna a automobilului din Modena va fi oferita sub forma unui sedan de clasa mare, care va concura alaturi de nume precum Audi A6, BMW Seria 5, Jaguar XF sau Mercedes E-Class.

Maserati Ghibli - Primele poze

Pentru a asigura succesul viitorului lor model, italienii de la Maserati au inzestrat noul Ghibli cu un design exterior atragator, ce emana eleganta si sportivitate in acelasi timp. De asemenea, cu acelasi mixt de eleganta si sportivitate ne intalnim si la nivelul interiorului, cel de-al doilea sedan al constructorului din Modena preluand numeroase influente - atat la interior, cat si la exterior, de la fratele sau mai mare, si anume modelul Quattroporte.

Maserati Ghibli - Primele poze

In ceea ce priveste gama de motorizari, cea mai noua generatie a legendarului Maserati Ghibli va fi livrata impreuna cu doua propulsoare V6 supraalimentate de trei litri, dintre care unul pe benzina, iar celalalt pe motorina. In plus, viitorii clienti vor avea la dispozitie si o transmisie automata cu opt rapoarte, plus un sistem de tractiune spate, sistemul de tractiune integrala urmand a fi disponibil optional.

Maserati Ghibli - Primele poze

Mai multe informatii oficiale cu privire la noul Maserati Ghibli vom afla cu siguranta in zilele premergatoare Salonului Auto de la Shanghai, eveniment de care constructorul italian va profita pentru a dezvalui in premiera mondiala cel de-al doilea automobil cu patru usi din gama sa de modele.

Distribuie pe Facebook
mai multe