Cum arata noul Seat Leon SC

Cum arata noul Seat Leon SC
Seat a dezvaluit o serie de detalii legate de noul Leon SC, modelul care va concura cu Renault Megane Coupe si Opel GTC Astra.
Distribuie pe Facebook

Varianta de caroserie cu trei usi a noului Leon SC se remarca printr-un portbagaj de 380 de litri, climatizare pe doua zone, dar si un sistem multimedia cu ecran tactil de 5,8 inci.

Gama de motorizari include un motor de 1,2 litri pe benzina in doua variante de putere (86, respectiv 105 cai putere), un propulsor TSI de 1,4 litri (122 de cai putere si 200 de Nm) si un TSI de 1,8 litri si 180 de cai putere, care insa va fi disponibil incepand cu mijlocul lui 2012.

Pentru conducatorii atasati de propulsoarele diesel, Seat Leon SC vine in compania unui TDI de 1,6 litri, oferit in doua versiuni (90 si 105 cai putere), dar si de un diesel de 2 litri, disponibil la randul lui in doua variante de putere (150, respectiv 184 cai putere).

Transmisia difera in functie de motorizarea pentru care opteaza clientul. Astfel, se ofera DSG cu sase sau sapte trepte, respectiv transmisie manuala cu sase rapoarte.

Seat Leon SC

Seat Leon SC

Seat Leon SC

Seat Leon SC

Seat Leon SC

Seat Leon SC

Seat Leon SC

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Seat Leon SC
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Februarie 2013