Cumperi una si mergi gratis. Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania consuma doar 1,2 la suta

  • Cea mai recenta generatie a popularului Ford Kuga se vinde in Romania la preturi incepand de la 25.850 de euro
  • Clientii au la dispozitie diferite motorizari pe benzina si motorina, unele asociate unui sistem micro-hibrid
  • Cea mai eficienta optiune consta intr-o varianta plug-in hybrid cu un consum mediu de carburant de 1,2 la suta
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o unitate cu capacitatea de 2.5 litri, pe benzina, lucreaza alaturi de un motor electric si o baterie de 14.4 kWh pentru a livra puntii fata undeva in jurul a 225 de cai putere.

Ultima parte a lunii martie marcheaza debutul unei noi masini pe piata din Romania, in persoana celei mai recente generatii a popularului Ford Kuga. Disponibil la vanzare la preturi incepand de la 25.850 de euro, automobilul in cauza ofera in versiunea de baza un benzinar turbo de 1.5 litri si aproximativ 150 de cai putere.

Pentru doar 300 de euro in plus, clientii pot opta pentru o motorizare diesel cu aceeasi capacitate de 1.5 litri, cu mentiunea ca unitatea respectiva nu livreaza decat 120 CP, potrivit configuratorului oficial.

Lista continua cu o unitate diesel de 2.0 litri si undeva in jurul a 150 de cai putere, care lucreaza alaturi de un sistem micro-hibrid pentru un consum redus de carburant. In configuratia cu pricina, cea mai recenta generatie a popularului Ford Kuga va ajunge in showroom-urile companiei la un pret de pornire de 27.850 de euro.

Clientii care opteaza pentru un nivel de echipare superior vor avea la dispozitie (si) un motor diesel cu aceeasi capacitate de 2.0 litri, dar 190 CP, livrati ambelor punti, pentru o suma minima de 33.500 de euro.

Intr-un final, cea mai recenta generatie a popularului Ford Kuga mai poate fi comandata si impreuna cu un sistem de propulsie plug-in hybrid, ce combina o motorizare pe benzina de 2.5 litri cu o unitate electrica si o baterie de 14.4 kWh. Dupa cum precizam inclusiv anterior, chiar la inceputul acestui material, masina in cauza...

... pentru care clientii vor trebui sa achite o suma ce pleaca de la 36.350 de euro, promite nu doar un total de 225 de cai putere, ci si un consum mediu de carburant de 1,2 la suta, potrivit configuratorului oficial.

Ford Kuga

Ford Kuga

Ford Kuga

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Ford Kuga
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2020